-XBOX'ta: World of Tanks-

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
[=World of Tanks=]

World of Tanks, Hele Şükür XBOX'a Uyarlandı ve Artık Oynamaya Başladık.
İlk 1 Haftalık Deneme Sürümünü İndirdiğimden Bu Yana 5. Günüm ve Deli Gibi Zevk Alıyorum Bu Oyundan.

Oyunda:

İngiliz,
Amerikan
ve

Alman
Birliklerinin Bulunduğu Bu Oyunda Tankınızı ve Ülkenizi Seçerek Diğer Tanklara Vurabiliyorsunuz.
Tanktan İnmek ve ya Fırlatılmak Söz Konusu Değildir.

En Güzel Özelliği, Bir Maçta Öldüğünüzde O Maçta Yeniden Doğamıyorsunuz. Başka Oyun Odasına Girmeniz Gerekiyor.

Tankların Bir Öldürme Makinesi Olduğu Bu Savaşta, Savaş Alanı Olarak 8 Harita Kullanılmaktadır.
Daha Tam Olarak Gelişmediğinden, Harita Sayısı Küçüktür.

Şu Andan İtibaren Başarı Kilidi ve Öğe Açabiliyorken (Pet Tank) Bence Hemen İndirin!

-TehPostman

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Post kasmaktan rahatsiz olanlar var tek ben degilim ! Git biraz ayın üyesi yorumlarin oku
Bunları okumak istemiyorsan neden bakıp geliyorsun konuya. Çabalıyorum! Bu KS Değil. İçinde Olmadığın Bir Yarışma İçin İnsanları Defetme!

Sende Çabalasaydın Durumu Anlardın. Maalesef bir kıtlık seziyorum[DOUBLEPOST=1392668483,1392668445][/DOUBLEPOST]Ayın üyesi "Yardımlaşmak" Üzerine. Bu benim hobi olarak açtığım şey alakası yok diğerleriyle!

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yararlı bir paylaşım , detaylı bir açıklama. Benim WOT'a karşı önyargılarımı bir bakıma kaldırmış oldun. Teşekkür ederim iyi forumlar.

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi