sKocadere
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
[Builder] Alım Formu
Adınız: Samet
Soyadınız: Kocadere
Yaşınız: 17
Skype Adresiniz: Teknojan
Oyun İçi İsminiz: Pier
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz: bayağı oldu tam olarak bilmiyorum ama başladığımda 1.3.1 'idi
Neden Bizimlen Çalışmak İstiyorsunuz: Şuanlık boşum ve bir hub sunucuda çalışmak istiyorum.
Yetkili Ekibimize Uyum sağlayacağınızı Düşüyormusunuz: Genelde insanlar beni sever çabuk ısınırlar ama bakıcaz.
Sizi Diğer Oyuncularımızdan Ayıran Ne: Build yeteneği
Oyuncular İle İyi Anlaşırmısınız: Genelde hub sunucu seçmemin en büyük nedenlerinden biri bu oyuncularla çok iyi anlaşırım ve daha önce hiçbir sunucuda kavga çıkarmadım çıkartmadım daha çok oyuncuları sevindirerek oyuncu kazandırdım oyuncularla boş boş takılmak çok hoşuma gidiyor.
3 Adet Yaptığınız Yapıtın Fotoğrafını Atarmısınız:
Sunucu Kaç Saat Aktif Olarak Yapıtlar Yapabilirsiniz: en az 4 saat fakat öğlen 2 de uyandığımdan gece 5 - 6 gibi yatıyorum arada gece de girebiliyorum yani eğer alıcaksanız bana önceden yapılacaklar listesi gibi bir şey hazırlayın tek başıma yapıyorum sabah beğenilmeyen yerleri editliyorum uykulu uykulu arada sade şeyler çıkabiliyor ortaya
Komut Bilginiz % kaç: 95 felandır hemen hemen voxel mirrormaster felan bütün komutlarını biliyorum ama bilmediklerim var mı onu bilmiyorum
Adınız: Samet
Soyadınız: Kocadere
Yaşınız: 17
Skype Adresiniz: Teknojan
Oyun İçi İsminiz: Pier
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz: bayağı oldu tam olarak bilmiyorum ama başladığımda 1.3.1 'idi
Neden Bizimlen Çalışmak İstiyorsunuz: Şuanlık boşum ve bir hub sunucuda çalışmak istiyorum.
Yetkili Ekibimize Uyum sağlayacağınızı Düşüyormusunuz: Genelde insanlar beni sever çabuk ısınırlar ama bakıcaz.
Sizi Diğer Oyuncularımızdan Ayıran Ne: Build yeteneği
Oyuncular İle İyi Anlaşırmısınız: Genelde hub sunucu seçmemin en büyük nedenlerinden biri bu oyuncularla çok iyi anlaşırım ve daha önce hiçbir sunucuda kavga çıkarmadım çıkartmadım daha çok oyuncuları sevindirerek oyuncu kazandırdım oyuncularla boş boş takılmak çok hoşuma gidiyor.
3 Adet Yaptığınız Yapıtın Fotoğrafını Atarmısınız:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
/ bunlar var ama ya bunlar bayağı oldu yapalı şu an bambaşka bir seviyedeyim daha çok geliştim fakat sunucuya ihtiyacım var zaten eğer kabul ederseniz buradaki resimleri yenilemeyi planlıyorum.Sunucu Kaç Saat Aktif Olarak Yapıtlar Yapabilirsiniz: en az 4 saat fakat öğlen 2 de uyandığımdan gece 5 - 6 gibi yatıyorum arada gece de girebiliyorum yani eğer alıcaksanız bana önceden yapılacaklar listesi gibi bir şey hazırlayın tek başıma yapıyorum sabah beğenilmeyen yerleri editliyorum uykulu uykulu arada sade şeyler çıkabiliyor ortaya
Komut Bilginiz % kaç: 95 felandır hemen hemen voxel mirrormaster felan bütün komutlarını biliyorum ama bilmediklerim var mı onu bilmiyorum