DogacanPW
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
konu basligindaki gibi konu basligi eklemek istiyorum ama yapamadim yardim ederseniz sevinirim ornk resim;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
detayli anlatirmisin anlamadimdaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bir göz at.
Basitçe anlatılmış zaten birde şu videoya göz at. Yapacağın şey basit bir HTML kodu il yeni menü eklemek.detayli anlatirmisin anlamadimda
skype kulaniyorsan beni ekleyip anlatirmisin ltfn skype; dkoctr1
O zaman muhtemelen a href link verme kısmına şu şekilde gireceksin resources sayfası için bir şey aktif etmek gerekiyormu bir bilgim yok.ben onu izledim ama resources kismi eklemek istiyorum ornk siteLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
nasil yapabilirim acaba?
iste rsurce sayfasini nasil acicam
O zaman muhtemelen a href link verme kısmına şu şekilde gireceksin resources sayfası için bir şey aktif etmek gerekiyormu bir bilgim yok.
<a href="{xen:link resources}">
normalde kod buO zaman muhtemelen a href link verme kısmına şu şekilde gireceksin resources sayfası için bir şey aktif etmek gerekiyormu bir bilgim yok.
<a href="{xen:link resources}">
Yukarıda attığım ve a href kısmınıda açman gerekicek ama sana yukarıda attığım linkteki eklentiyi kullanırsan muhtemelen ayarlarından menüde göster gibi bir seçenek çıkar.normalde kod bu
<!-- resources -->
<li class="navTab PopupClosed"><a href="link" class="navLink">Resources</a>
ama bana lazim olan o sayfayi olusturmak nasil resource sayfasini olustura bilirim o ornek sitedeki gibi