- En iyi cevaplar
- 0
Başlıkta yazdığım gibi xenforo nulled suç mudur?
Sunucum için açıcagimda.
Sunucum için açıcagimda.
Anladım teşekkür ederimTam bilgim yok, ama bildiğim kadarıyla suç değil fakat hoş karşılanmıyor. Kesin bilgi değil ama.
Mybbler ücretsiz mi?Siteni kapatırlar, belki de az bir miktar para cezası verebilirler. Ben de sunucu sitemde eskiden nulled XenForo kullanıyordum, bir gün aklıma geldi ve silip MyBB kurdum. Şuanda kendi scriptimi yazıyorum.
EvetMybbler ücretsiz mi?
Ben kullanmıştım daha önce nulled XenForo, bildirim menüsü ve tasarımı yüzünden kullanıyordum. Diğer arkadaşların dediğinin aksine hiç hatayla karşılaşmadım; o konuda size katılıyorum. Bir sorum olacak, biraz konu dışı ama; bildirim sistemi bulunan bildiğiniz forum scripti var mı?Herhangi bir sorun olmaz. Küçük siteleri zaten küçük diye ellemezler, büyük siteleride büyük bi sitede reklamları yapılıyo diye bir şey yapmazlar. Yani XenForo nulled kullanıyosan bir şey yapamaz ama yinede kullanmamanı öneririm çünkü orjinal kullanırsan hem güncellemeleri rahat alırsın hemde yaşadığın en ufak sorunda çok hızlı rahat destek alırsın. Bunun dışında 1 yıl boyunca nulled xenforo kullanıpta hata oluyor diyen arkadaşları kesinlikle dinleme. Bizde 2011'den beri kullanıyoruz gelişimini gördüğüm forum yazılımı ve kesinlikle bu kadar uzun süredir kullanmayan arkadaşların üstüne üstelik birde nulled kullanan arkadaşların fikir belirtme hakkı olduğunu düşünmüyorum. Nulled kullanırsan tabi hata olur hem nulled kullanıp hemde yazılımı kötülemek sanada mantıklı gelmiyodur.
Benim tavsiyem orjinalini alman, almak istemiyorsanda -ki kısa süreli bir sunucu açacaksan almanı önermem- MyBB, phpBB, vanillaforums, ModernBB gibi basit ve güzel yazılımları öneririm. Öte yandan yapanın emeğinede biraz saygı duymak lazım bu nedenle nulled kullanmayın.
Paralı olduğu için geliştirenler az ne ya. Paralı olduğu için geliştirenler daha profesyonel nulled kullanmsın hatalı, sorunlu diyosun. En iyi forum sistemi XenForo şu an.1 yıl boyunca xenforo kullandım, halen kullanıyorum. Herhangi bir şey olmadı. (Çökmeler felan saymazsak.)
Xenforo önermiyorum. Paralı olsa bile önermiyorum. Bir sürü hata var ve paralı olduğu için geliştirenler az.
Mybb kurmanı öneririm.
Bana ücretsiz bildirim sistemli lazım, EsoTalk'ı denedim, kategori sistemi yok.Paralı olduğu için geliştirenler az ne ya. Paralı olduğu için geliştirenler daha profesyonel nulled kullanmsın hatalı, sorunlu diyosun. En iyi forum sistemi XenForo şu an.
Ayrıca bildirim sistemi olan diğer ücretli sistemler: vBulletin, IPBoard.
Ücretsiz en iyileri: MyBB, SMF(2.1 sürümü çok iyi olacak ama hala geliştirme aşamasında)
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
MyBB de bildirim modu var. Onu deneyebilirsin.Bana ücretsiz bildirim sistemli lazım, EsoTalk'ı denedim, kategori sistemi yok.