Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Mimari beğendim, konu tasarımı daha önce görmüştüm.

MinePluSNetworK

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sanki Lapis Ve Spawnı Bi Konuda Görmüştüm Paketi Ve Mapları Satıyorlardı gailba. Ama başarili bir konu.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Zamanında FFA' da oyanmıştım hatırladığım kadarıyla herhangi bir hosting şirketine değil normal bilgisayara kuruluydu ve bayağı online çekiyordu ( yanlış hatırlıyor olabilirim ), bayağı zevkliydi özel textureli silahlar falan vardı hatta benim efsane bi tuzağım vardır tamamen topraktan oluşan deliğimin içine bomba atıp havaya uçurmuşlardı beni bayağı zevkliydi ve farklıydı. Şuanki sunucuda gayet zevkli ve farklı görünüyor hatta eve gidip oynamayıda düşünüyorum (1 yada 2 yıldır hiç modsuz serverlerde oynamadım) kısaca;

Başarılı bir sunucu.

Not = Lapisteki o kafesi senin yaptığın nekadarda belli oluyor çok acemice olmuş :D

Son düzenleme:

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler. Silahlı bu sunucu tutarsa geri dönecek! Desteklerinizi bekliyorum.
Diğer sunucu harddiski yandığından kapanmıştı. Bende 15 gün öncesinin yedeğini koymaya utandım.
Şimdiki planım şu.
Bu sunucunun pl paketi ve emeği bana ait ama buildleri malesef alıntı. Ama az indirilen mapleri tercih ettim.
Bu sunucu tutarsa gelen parayla sağlam bir build ekibi tutmak istiyorum. %25 'i olsada bir hypixel yada mineplex kalitesinde sunucu yapmaya çalışacağım.

Son düzenleme:

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
"en berbat en kötü sunucu"
hocam ciddimisin ?
Ya şimdi onun esprisi şu: özellik olarak sunucuyu tıklım tıkış doldurdum.
2.5 3 ayın emeği var.

1 haftada açılan klasik klişe sunucular kendilerine , süper , yeni nesil, kaliteli ve en iyisi gibi yazılar yazıyorlar. Onların yanında ben ne yazacağımı bilemedim.
Böyle yazdım:D

Güncel+++

Leqo

MineKnight MMORPG
En iyi cevaplar
0
Zindanda savaşıyordum hapise attı 5 ay hilesiz hemde . Oyundaki nickim AugusteRodin..

Leqo

MineKnight MMORPG
En iyi cevaplar
0
silahlı bu sunucu tutarsa geri dönecek.

malesef anti hile plugini diğer pluginlerle çakışıyor. Mesela geriye sekmeme enchantını hile olarak algılıyor. Onları aşana kadar kapattım. Sorun için kusura bakma.
Hapisten kurtarsan beni :)