xFall Rehber Alımları

zBqckwqrds

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1) 2016 yılındaki alım formunu dolduracak kadar dikkatsiz olman
2) O zamanın şartlarına göre idare eden, fakat şu an istediğimiz kriterlere sahip olmaman vb.
galıba dedıgımı anlamadınız ben sızın sw nızde 2016 yılında oynamıyordum ? ve yeni istekleriniz neyse onları yapabılırım ama sızın kararınız alımlar olana kadar beklıyecegım . cevabınız için teşekkürler :)

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
galıba dedıgımı anlamadınız ben sızın sw nızde 2016 yılında oynamıyordum ? ve yeni istekleriniz neyse onları yapabılırım ama sızın kararınız alımlar olana kadar beklıyecegım . cevabınız için teşekkürler :)
Artık alım yok ve kesin olmamasıyla beraber sunucu serüvenimizi sonlandırmayı düşünüyoruz. Artık konuyu hortlatmak yerine merak ettiğinizi özelden sorarsanız memnun olurum.

SametP

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad: Samet
Soyad: Karapınar
Skype Adresiniz (Facebook kabul etmiyoruz): sametkarapinar2
Kaliteli bir mikrofona sahip misiniz?: Evet.
Yaşınız: 14 ( Şubat ayının 20. gününde 15 yaşıma giricem.)
Hafta içi ve hafta sonu sunucuya ne kadar vakit ayırabilirsiniz?: Hafta içi her gün en az 4-5 saat Hafta sonu en az 7 saat
Saygılı mısınız?: Evet
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyunculara kaliteli bir oyun deneyimi sunmaya çalışırım.Sunucunun iyi yerlere gelmesine yardım ederek hile kullanma , küfür etme durumlarında öncelikle video kaydı alırım.Daha sonra kişi şikayette bulunursa savunmamı video kaydıyla yaparım.Böylece sunucuda hile , küfür bulunamaz.
Video çekecek kadar kaliteli ekipmanlara sahip misiniz? (Zorunlu değil): Yeteri kadar bulunuyor.Video çekebilirim.
Ekibe uyum sağlayabilir misiniz?: Evet
Günde kaç saat yetkililer ile Skype gelebilirsiniz?: 5-6 Saat arası
Oyunculara aradıkları samimiyeti verebileceğinize inanıyor musunuz? Evet.

Son düzenleme:

NuriBabo2001

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad: Nuri
Soyad: Özbayram
Skype Adresiniz (Facebook kabul etmiyoruz): xPowerS - Nuri
Kaliteli bir mikrofona sahip misiniz?: Evet
Yaşınız: 13
Hafta içi ve hafta sonu sunucuya ne kadar vakit ayırabilirsiniz?: Hafta İçi 4 Günde 10 Saat Haftasonu 1 Günde 3 Saat
Saygılı mısınız?: Evet. Kuruculara, Benden Üstün Bir Abime Veya Küçük Bir Kardeşime Kötü Birşeyi Bana Yapılmayınca Tabii ki :)
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi. Bazı Ünlü Serverlerde Moderator' düm. Ama Alindi. Benden Daha Başarılı İdi.
Video çekecek kadar kaliteli ekipmanlara sahip misiniz? (Zorunlu değil): Cevap Veremem.
Ekibe uyum sağlayabilir misiniz?: Evet. Sağlayabilirim. Yaşım Küçük Olsa Bile.
Günde kaç saat yetkililer ile Skype gelebilirsiniz?: 1
Oyunculara aradıkları samimiyeti verebileceğinize inanıyor musunuz? Evet. Zorda Olsa Tecrübeliyim. Benim Davranışlarımı Onlar Ve Siz Seçebilirsiniz.

Ha Bu Arada Oyundaki Adım: CuzImBedwars