Sunucuya hiç girmemiş biri olarak bu varsayımlar normal değil ama.Sınav haftası bitti boşum ve önümüzde yaz tatili var bana uygun geldi . Günde 5 saat ayırmak tuhaf olmamalı bu yüzden
iyi bir isim demiş.Sunucumuzdaki VIP'ler yani özel üyeler alımlara seçilmeyecektir, üzgünüz.
Sunucumuzda oynamamış biri olarak, dediğimiz formu yarım doldurmuşsun. Biz 3 cümle isterken sen 1 cümle yazıp konuyu kapatmışsın. Üzgünüz.
Dediğimiz formu eksik olarak doldurmuşsun. Ayrıca Türkçe yazım kurallarına da pek dikkat ettiğin söylenemez. Üzgünüz.
Türkçe kullanımın kötü ayrıca 5 cümle dediğimiz yere 4 cümle yazmışsın. Kusura bakma.Ad : Halid
Soyad : Baran
Oyun İçi İsim (Büyük Küçük Harf Uyumlu Olacak Şekilde) : Dreioee
Skype adresiniz (Facebook Kabul Etmiyoruz) : neymarhalid10
Kaliteli bir kulaklığa ve mikrofona sahip misiniz? : Eh İşte Ama Cızırtı Gelmiyo
Sunucumuza Hafta İçi Ne Kadar Vakit Ayırabilirsiniz? : Yaz Tatilinde İstediğin kadar
Sunucumuza Hafta Sonu Ne Kadar Vakit Ayırabilirsiniz? : İstediğin Kadar
Yaşınız? : 13
Bilgisayarınız Kasmadan En Az 60 FPS Alabilecek Bir Bilgisayara Sahip Misiniz? : 100 fps üstü alıyorum bazen 80 falan oluyor
Yönetim Ekibine Uyum Sağlayabilir Misiniz? (En Az 3 Cümle) :Evet Sağlayabilirim. Evet Sizinle İyi Anlaşırım. Evet Bence Sağlayabilirim.
Oyunculara Davranış Şekliniz Nasıldır? (En Az 3 Cümle) :Asla Küfür Etmem. Oyunculara İyi Davranırım. Oyunculara Kibar Davranırım.
Sizi Neden Seçmeliyiz? (En Az 3 Cümle) : Bence Modluk ile ilgili orta derecede tecrübem var. BaşkaServerlardada yetkili olmuşluğum var. Bence iyi bir yetkili olurum.
Yetkililer İle Hafta İçi Kaç Saat Skype'de Konuşabilirsiniz ? :istediğin zaman
Yetkililer İle Hafta Sonu Kaç Saat Skype'de Konuşabilirsiniz ? : İstediğin zaman
Birisi Size Küfür Etti Ne Yapardınız ? (En Az 3 Cümle) : Mute atarım. Kardeşim neden küfür ediyosun derim. Veya size iletirim.
Sizi Skype'de Ekleyen Oyuncuların İsteklerine Yanıt Verebilir Misiniz? : herkezi hemen eklemem
Utangaç Mısınız? :biraz
Ciddiyete Önem Verir Misiniz? : evet
Yetkilerinizi Nasıl Kullanırsınız? (En Az 5 Cümle) : Kötü amaçla kullanmam. hackerları banlamak için. eğer rehber olursam serveri bilmeyenlere anlatırım.
Günlük Hayatınızda Küfür Kullanır Mısınız? : ara sıra
Arkadaşlarınıza Yetkileriniz Sayesinde Torpil Yapar Mısınız? (En Az 2 Cümle) : Tabikide hayır. Sadece izin verirseniz fly yetkisi veririm
Şüphelendiğiniz Bir Oyuncu İle Skype Çağrısındasınız Ne Yapardınız? (En Az 2 Cümle) : Şüphelendiğim konu hakkında ağzını ararım. Sonra sorunu çözerim
Yetkiniz Alındığında Bize Karşı Tavrınız Değişir Mi? (En Az 2 Cümle) : Değişmez ama üzülürüm. Haklıysam yine yetkimi isterim.
Sunucumda reklam yapan, küfür eden ve olay çıkartan birini almam pek akıllıca değil.Ad : Cem
Soyad : Abidinoğlu
Oyun İçi İsim (Büyük Küçük Harf Uyumlu Olacak Şekilde) : CemKircaYT
Skype adresiniz (Facebook Kabul Etmiyoruz) : cemkircayt
Kaliteli bir kulaklığa ve mikrofona sahip misiniz? : Evet, kaliteli bir kulaklığa ve mikrofona sahibim.
Sunucumuza Hafta İçi Ne Kadar Vakit Ayırabilirsiniz? : 4 veya 5 saat arası ayırabilirim.
Sunucumuza Hafta Sonu Ne Kadar Vakit Ayırabilirsiniz? : 6 veya 7 buçuk saat arası ayırabilirim.
Yaşınız? : 16
Bilgisayarınız Kasmadan En Az 60 FPS Alabilecek Bir Bilgisayara Sahip Misiniz? : Evet. Bilgisayarımın performansı düşük olsada oyun içi yaptığım ayarlar 60 FPS sabit alabilme performansına, hatta 300 FPS'den bile üste çıkabilme performansına bile sahip.
Yönetim Ekibine Uyum Sağlayabilir Misiniz? (En Az 3 Cümle) : Uyum sağlayabilirim. Çünkü yönetim ekibinin davranışlarını az buçuk bildiğim için uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum.
Oyunculara Davranış Şekliniz Nasıldır? (En Az 3 Cümle) : Oyunculara samimi davranırım. Daha doğrusu davranmaya çalışırım. "Hile veya Makro" kullansa bile hemen ön yargılı davranmam.
Sizi Neden Seçmeliyiz? (En Az 3 Cümle) : Görevimi iyi yapacağımı düşündüğüm için. Bundan önce birçok serverde yetkimin olduğu söylenebilir.
Yetkililer İle Hafta İçi Kaç Saat Skype'de Konuşabilirsiniz ? : 1 veya 1 buçuk saat arası.
Yetkililer İle Hafta Sonu Kaç Saat Skype'de Konuşabilirsiniz ? : 2 veya 2 buçuk saat arası.
Birisi Size Küfür Etti Ne Yapardınız ? (En Az 3 Cümle) : Eğer normal oyuncu yetkisine sahipsem yöneticilere bildirmeyi tercih ederim. Fakat eğer Rehber veya daha üst bir yetkim varsa "mute" atmayı tercih ederim.
Sizi Skype'de Ekleyen Oyuncuların İsteklerine Yanıt Verebilir Misiniz? : Evet, isteklere yanıt verebilirim. Hatta isterlerse onların sorunları hakkındada konuşabilirim.
Utangaç Mısınız? : Biraz
Ciddiyete Önem Verir Misiniz? : Tabii ki. Benim düşüncemde şudur ki; Ciddi olmadan hiçbir iş olmaz.
Yetkilerinizi Nasıl Kullanırsınız? (En Az 5 Cümle) : Yetkili olsam hile olanları izlerim. Eğer gerçekten hileyse süresine göre banlarım. Bana veya başka yetkililere küfür ederse mute atarım. Bugdan yararlanırsa onunda süresine göre ban atarım. Yani kısacası yetkilerimi boşa kullanmam.
Günlük Hayatınızda Küfür Kullanır Mısınız? : Yalana gerek yok. Çok az bir şekilde olsa da kullanırım.
Arkadaşlarınıza Yetkileriniz Sayesinde Torpil Yapar Mısınız? (En Az 2 Cümle) : Hayır. Çünkü kul hakkı önem verdiğim şeylerden birisidir ve kimsenin hakkını yemek istemem.
Şüphelendiğiniz Bir Oyuncu İle Skype Çağrısındasınız Ne Yapardınız? (En Az 2 Cümle) : İlk önce ekran açtırırım. "%appdata%'ya" girmesini isterim. Eğer orada bir şey yoksa kullandığı "browser"in "indirilenler" kısmında kullandığını düşündüğüm hilenin ismini yazdırırım. Orada da bir şey yoksa hile olduğundan vazgeçerim.
Yetkiniz Alındığında Bize Karşı Tavrınız Değişir Mi? (En Az 2 Cümle) : Hayır. Çünkü her kim olursa olsun o insana davranışlar değişmemelidir. Yine saygılı şekilde davranırım. Yine olgun bir şekilde sohbetimi sürdürürüm.
Alımlarımız bitmiştir.Ad : Burak
Soyad : G***r (Skype'tan sizlere tam yazarım.)
Oyun İçi İsim (Büyük Küçük Harf Uyumlu Olacak Şekilde) : iDikkatliOyun
Skype adresiniz (Facebook Kabul Etmiyoruz) : numaraliabimiz
Kaliteli bir kulaklığa ve mikrofona sahip misiniz? : Genellikle Skype'ta telefonum ile konuşuyorum. Yani kulaklık kullanmıyorum fakat sesim net geliyor.
Sunucumuza Hafta İçi Ne Kadar Vakit Ayırabilirsiniz? : Şu an okullar kapanma vakti olduğu için ailem bilgisayara girmeme izin veriyor. Yani bi' 5,6 saat diyebilirim.
Sunucumuza Hafta Sonu Ne Kadar Vakit Ayırabilirsiniz? : Sabahtan akşama kadar.
Yaşınız? : 14
Bilgisayarınız Kasmadan En Az 60 FPS Alabilecek Bir Bilgisayara Sahip Misiniz? : FPS Dropları hariç,evet 60 FPS den fazla alıyorum.
Yönetim Ekibine Uyum Sağlayabilir Misiniz? (En Az 3 Cümle) : Sizler beni kabul ederseniz sağlayabilirim. Sizlere kendimi en iyi şekilde tanıttıracağım. Sizlerle uyum sağlamaya çalışacağım.
Oyunculara Davranış Şekliniz Nasıldır? (En Az 3 Cümle) :İlk olarak bana saygısızlık yapana hiçbirşey yapmam çünkü o kendi düşüncesidir. Bana iyi davranana bende iyi davranırım. Genel olarak oyuncularla aram iyidir.
Sizi Neden Seçmeliyiz? (En Az 3 Cümle) : İlk olarak server işlerinden az çok anlarım. Bir sürü server kurduğum için bu işlerden anlıyorum. Herkesle iyi geçinen biri olduğum için de, beni seçmenizi düşünüyorum.
Yetkililer İle Hafta İçi Kaç Saat Skype'de Konuşabilirsiniz ? : Sanırım nadiren konuşurum. Çok sık konuşamam.
Yetkililer İle Hafta Sonu Kaç Saat Skype'de Konuşabilirsiniz ? : Her gün konuşmaya çalışırım.
Birisi Size Küfür Etti Ne Yapardınız ? (En Az 3 Cümle) : İlk olarak uyarırım. Hala etmeye devam ediyorsa mute atarım. Hala devam ediyorsa IP ban atarım.
Sizi Skype'de Ekleyen Oyuncuların İsteklerine Yanıt Verebilir Misiniz? : Bir sürü kişi eklerse hepsine yanıt vermem zor olur. Ama gene yanıt vermeye çalışırım.
Utangaç Mısınız? : Az bir şey utangacım.
Ciddiyete Önem Verir Misiniz? : Önem veririm ama o kadar fazla değil. Eğlenceli birisi olmaya çalışıyorum şu aralar.
Yetkilerinizi Nasıl Kullanırsınız? (En Az 5 Cümle) : İlk olarak serverin yararına kullanırım. Sonra üyeleri eğlendirmek amacıyla kullanırım. Sonra küfür,reklam gibi şeyleri durdurmak için kullanırım. Sonra yetki alımlarına bakarım ilk olarak kendini kanıtlayan kişileri denerim sadece. Üyelere daima yardım filan ederim,onların önerilerini dinler ve onları gerçekleştirmeye çalışırım.
Günlük Hayatınızda Küfür Kullanır Mısınız? : Sinirlendiğimde evet,ağzımdan kaçıyor.
Arkadaşlarınıza Yetkileriniz Sayesinde Torpil Yapar Mısınız? (En Az 2 Cümle) : Hayır,asla. Beni tehdit etse dahi yapmam.
Şüphelendiğiniz Bir Oyuncu İle Skype Çağrısındasınız Ne Yapardınız? (En Az 2 Cümle) : İlk olarak ekran aç derim. Açmazsa ban atarım.
Yetkiniz Alındığında Bize Karşı Tavrınız Değişir Mi? (En Az 2 Cümle) : Hayır,hala oynamaya devam ederim. Sizlerle tanışmış olduktan sonra,arkadaş olduktan sonra sizleri asla geri çevirmem.