Adınız: Orhan
Soyadınız: Gucek
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: zAlone
Mikrofonunuz var mı: Evet Var

Oyun içi isminiz: zKanger_V1
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2-3 Yıldır Minecraft Oynamaktayım
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu)

unucuda Bir Süredir Bulunmaktayım Suan yeni hesaptayım eski Hesabım zEnderPvp
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu Gayet Kaliteli Buluyorum Pvp Sisteminden Tut Buildlerine Kadar herseyi kaliteli
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Mahalesef Yok Ama Almayı Düsünürüm
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Daha Önce Birkaç Faction/Pvp Sunucularında Yetkili Olmuşluğum Var
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Kendimi Hazır Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuda Mute Sisteminden Kaçıp Küfür Edenlere[Örneğin amerika Yerine A q Yazanlara]Gereken Cezayı Vermek Ve Bos Zamanımı Bu Sunucuda Yetkili Olarak Kullanmak İstediğim İçin Bu Formu Dolduruyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Uyum Sağlayabilirim Diye Düsünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Gayet Dost Canlısı Ve Saygılıyım Bunun Dısında Baska Birsey Olduğunu Düsünmüyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Daha Önce Mute Yediğimi Hatırlamıyorum ama 1-2 Kere yemisimdir
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Gayet Saygılı Davranırım Gereken İlgiyi Saygıyı Gösterir Onlarla İlgilenirim Yardım isteyenlere Yardım Eder Destek İsteyenlere Destek Çıkarım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlaşabilirim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Suan Ekleyecek Birsey Düsünmüyorum Hersey Tam Bana Göre
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Suan Sunucu Kaliteli Bir Sunucu Silincek birsey yok bana göre birsey silmek istemem Silinecek Birsey Varsada Kurucu Karar Verir Diye Düsünüyorum