XnzaaPvP.mcnetwork.me YENİ ACILDIK SERVERDE ADMİN MOD REKLAMCI ALIMI VARDIR BENCE FIRSATINI KACIRMA :)) KOŞŞ

TheSaGamer

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
XnzaaPvP.mcnetwork.me YENİ ACILDIK SERVERDE ADMİN MOD REKLAMCI ALIMI VARDIR BENCE FIRSATINI KACIRMA :)) KOŞŞ
FORUMU DOLDUR
AD:
SOYAD:
DAHA ÖNCE HANGİ SERVERDE YETKİLİ OLDUN:
KÜFÜR EDERMİSİN:
OYUNCULARA KARŞI ARAN NASIL:
İYİ OYUNLAR :))

Son düzenleme:

ahmetulas6565

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
adım ahmet
soyad bi****
yaş 15
bilgi 98
admin icin geldim adminin butun komutlarını biliyorum
oyundaki ismim Slash0007
[automerge]1524894574[/automerge]
FORUMU DOLDUR
AD:ahmet
SOYAD:bi****
BİLGİN:98
DAHA ÖNCE HANGİ SERVERDE YETKİLİ OLDUN:20 swde yetkili oldum isimlerini hatırlamıyorum
KÜFÜR EDERMİSİN:hayır
OYUNCULARA KARŞI ARAN NASIL:iyidir
İYİ OYUNLAR :))

aefekana

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD: Abdullah
SOYAD: Şencan
BİLGİN: Var (%100)
DAHA ÖNCE HANGİ SERVERDE YETKİLİ OLDUN: Mineplexde Deneme Admin Oldum
KÜFÜR EDERMİSİN: Hayır
OYUNCULARA KARŞI ARAN NASIL: Çok İyidir

LyChdg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD:Yiğit
SOYAD:Öztürk
BİLGİN:%95
DAHA ÖNCE HANGİ SERVERDE YETKİLİ OLDUN: TntCraft-GiveMC'de Mod oldum.
KÜFÜR EDERMİSİN:Hayır
OYUNCULARA KARŞI ARAN NASIL: Mükkemel Derecede
Mod İçin Geldim.
Nick Keyzer1337

xTurkeyGameRx

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD: İsmail
SOYAD: Vermek İstemiyorum
YAŞ: 10 ( yaşım küçük ama bilgilere görünce görürsün (: )
BİLGİN: world edit %65 ( walls set wand ) world guard %77 (rg define rg flag deri felan ) essentials %89 BAŞKA İSE, server server.pro dan açılmış, onu farkettim (: genel plugin bilgim de %86
DAHA ÖNCE HANGİ SERVERDE YETKİLİ OLDUN: şu an bir kuruculuk serverim var. aternostan skyblock kurdum.
KÜFÜR EDERMİSİN: Çok ama çok nadir çok fena sinirlenirsem örnek olarak adam beni öldürür yapma derim öldürür yapma derim öldürür anca ozaman küfür ederim
OYUNCULARA KARŞI ARAN NASIL: genellikle iyidir. kullandıgım ''lan'' kelimesi oyuncularada sıkıntı yaratmayacağını düşünürüm.

ahmetulas6565

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD: İsmail
SOYAD: Vermek İstemiyorum
YAŞ: 10 ( yaşım küçük ama bilgilere görünce görürsün (: )
BİLGİN: world edit %65 ( walls set wand ) world guard %77 (rg define rg flag deri felan ) essentials %89 BAŞKA İSE, server server.pro dan açılmış, onu farkettim (: genel plugin bilgim de %86
DAHA ÖNCE HANGİ SERVERDE YETKİLİ OLDUN: şu an bir kuruculuk serverim var. aternostan skyblock kurdum.
KÜFÜR EDERMİSİN: Çok ama çok nadir çok fena sinirlenirsem örnek olarak adam beni öldürür yapma derim öldürür yapma derim öldürür anca ozaman küfür ederim
OYUNCULARA KARŞI ARAN NASIL: genellikle iyidir. kullandıgım ''lan'' kelimesi oyuncularada sıkıntı yaratmayacağını düşünürüm.
malesef yetki alımı bitti sadece reklamcı kaldı admın Slash0007