XoX Minigames'i V1 [İNDİRME LİNKİ]

AltınDon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.png

Herkese merhaba arkadaşlar ben Altın Don bugün sizlere 2-3 yıl önce yaptığım ve kaybettiğim bir devreyi atıyorum,bir kaç gün önce konusu açıldı ve tekrar yapmaya ve hataları düzeltmeye karar verdim. ayrıca bir konuda yardıma ihtiyacım var.. [version 1.8]
neden 1.8 derseniz,o zamanlar 1.8 popülerdi özüne uygun olsun diye bu version da yapıyorum,tabii ki 1.12 gibi bir versionda 10 kat daha küçük olurdu ama öylede eğlencesi kalmazdı değil mi,herneyse fotoğrafları atıyorum ve indirme linkini aşşağıda bulabilirsiniz.

2017-11-30_18.30.19.png

2017-11-30_18.30.28.png

2017-11-30_18.30.33.png

2017-11-30_18.31.21.png

2017-11-30_18.31.27.png

Yardıma ihtiyacım var demiştim burada bir devre tasarladım eğer mapi indirirseniz hangi konuda yardıma ihtiyacım olduğunu anlarsınız:
2017-11-30_18.32.00.png

İndirme linki :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VirusTotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İyi forumlar....

2.png

Son düzenleme:

AltınDon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Link Güncellendi,mapi indirince anlatıyorum tabelalar ile görürsün.

AltınDon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
player1/player2 ikisinden biri düğmeye bastığında X veya O harakete geçicek ama tekrar o iki düğmeye basılamayacak.Oyun bitene kadar veya resetlenene kadar,X-O da ki enerjide kesilmeyecek,temeli bu.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
player1/player2 ikisinden biri düğmeye bastığında X veya O harakete geçicek ama tekrar o iki düğmeye basılamayacak.Oyun bitene kadar veya resetlenene kadar,X-O da ki enerjide kesilmeyecek,temeli bu.
bi devre yaptım ama yeterince hızlı değil üst üste hızlıca düğmeye basınca çalışıyo tekrar zaman buldukça uğraşıcam bunla. Nasıl yapıcağımı biliyorumda zaman yoq. 1.8 olduğu için devre gereksiz yere büyüyo ayrıca :/

şuanki hali böyle ama dediğim gibi biraz hızlandırmalıyım yada yeniden bi devre kurmaliyim ki öyle yapıcam. observer olsa hiç gerek kalmazdı bu kadar aksiyona :/.

Son düzenleme:

AltınDon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bi devre yaptım ama yeterince hızlı değil üst üste hızlıca düğmeye basınca çalışıyo tekrar zaman buldukça uğraşıcam bunla. Nasıl yapıcağımı biliyorumda zaman yoq. 1.8 olduğu için devre gereksiz yere büyüyo ayrıca :/

şuanki hali böyle ama dediğim gibi biraz hızlandırmalıyım yada yeniden bi devre kurmaliyim ki öyle yapıcam. observer olsa hiç gerek kalmazdı bu kadar aksiyona :/.
mapi atarsan bi bakabilirim

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
nasıl düzelticeğimi biliyorum atarım sana

Ekli dosyalar

• Altın Don XoX.rar
    253.5 KB · Görüntüleme: 197

AltınDon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
(Az önce post atmıştım silinmiş galiba tekrar atayım.) Seninkini düzelttim fakat daha küçük hale getirmemiz gerekiyor,bu da en az benimki kadar büyük.

Ekli dosyalar

• Altın Don XoX.rar
    250.9 KB · Görüntüleme: 203

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
madem observer ile daha kolay olur diyorsun yap hocam bakalım.
yarin yaparım

gece gece kendime hakim olamadım ve bir şey farkettim eğer iki düğmeye aynanda basılırsa sistem buga giriyor bu senin yaptığındada var bi kaç salise farkla basıncada buga giriyo bu sorun olur mu?

Bence güzel oldu :D, yukarda dediğim sorunun aynısı bundada var düğmelere 0.3saniye fark arayla basılması lazım yoksa sıfırlanıyo sistem seninki gibi ikisi birden yanmıyor tek avantajı o ve daha küçük

6X5

Tam 0.0 saniye fark için komut bloğu şart!

Haritayıda ekledim 1.12.2 version /tp Kovalski 349 61 -57 buraya tp at

Ekli dosyalar

• world.rar
    716 KB · Görüntüleme: 226
Son düzenleme: