Canercanpro123
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
MERHABA DEĞERLİ FORUM ÜYELERİ BEN Canercanpro Bugün bir Konu Hakkında Konuşacağım.
Yakın zamanda sunucuyu harika bir yere taşıyacak EKİP ARIYORUM. KENDİNİ İLERİ POZİSYONLARDA BİR EĞİTMİŞ EKİP ARAMAKTAYIM. LÜTFEN SADECE ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM Kİ HERKESİ ALAMAYACAĞIM ŞANSINIZI BUYRUNUZ DENEYİN.<<<xPowerPvP>>> UNUTMADAN RÜTBELİ PVP SERVER OLACAĞI İÇİN VE İLERİ BOYUTA TAŞIYACAĞIMIZ İÇİN SKRİPTER ALIMIMIZA ÖZEN GÖSTERELİM. SERVERİMİZ 1 HAFTA SONRA AÇILACAK. AÇILINCA İP BU FORUMA VERİLECEK.
[FORUM GÜNCEL] Alınacak Yetkililer Şunlar: Admin,Pluginer,Skripter,Moderator,BaşBuilder,Builder,Rehber
FORM:
Adınız:
Yaşınız:
Profesyonelliğiniz:
Hangi Serverlerde Çalıştınız:
Plugin Ve Komut Bilgin:
Build Yeteneğin (SS olarak - Builder Olucaksan ) :
ŞU ANA KADAR ALINANLAR:
Daha Alnmadı
Yakın zamanda sunucuyu harika bir yere taşıyacak EKİP ARIYORUM. KENDİNİ İLERİ POZİSYONLARDA BİR EĞİTMİŞ EKİP ARAMAKTAYIM. LÜTFEN SADECE ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM Kİ HERKESİ ALAMAYACAĞIM ŞANSINIZI BUYRUNUZ DENEYİN.<<<xPowerPvP>>> UNUTMADAN RÜTBELİ PVP SERVER OLACAĞI İÇİN VE İLERİ BOYUTA TAŞIYACAĞIMIZ İÇİN SKRİPTER ALIMIMIZA ÖZEN GÖSTERELİM. SERVERİMİZ 1 HAFTA SONRA AÇILACAK. AÇILINCA İP BU FORUMA VERİLECEK.
[FORUM GÜNCEL] Alınacak Yetkililer Şunlar: Admin,Pluginer,Skripter,Moderator,BaşBuilder,Builder,Rehber
FORM:
Adınız:
Yaşınız:
Profesyonelliğiniz:
Hangi Serverlerde Çalıştınız:
Plugin Ve Komut Bilgin:
Build Yeteneğin (SS olarak - Builder Olucaksan ) :
ŞU ANA KADAR ALINANLAR:
Daha Alnmadı
Son düzenleme: