Ya Ben Böyle Başlıktan Sonra Aternos Görmek İstemiyorum Diyenler?

Kartoffel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Reklam
Sunucumda Discord kodlama plugin ve wand gibi konulara hakim kişiler istiyorum.
Skype Şart Değildir.
Discord Gerekli Bir Unsurdur.
Discord:
Katılmak İçin:
Oyun İçi İsim :
Minecraft Hakimiyeti : (-/10)
Hangi Mevki İstediği :
Hafta İçi Açıklık :
Hafta Sonu Açıklık :
Şimdilik Bu Sourları Aşşağı Belirtiniz.
Sunucuda Olmasını İstediğimiz Yetkili Özellikleri:
Minecraft Komutlarını Biliyor Olmalı. Hangi Yetkide Olursa Olsun Buildi İyi Olmali.
Serverimiz Rabisu Ve Aternos Gibi Gereksiz, Amaçsız Ve Ciddiyetsiz Değildir.
Benim Discordum: Rito Rep TY #3783

Kartoffel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Faction Ya da skyblock açmayı düşünüyorum, Discordda kamu oyuna göre belirlenecektir.

Kartoffel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Rabisu amaçsız ve gereksiz bir uygulama yöntemidir, ücretsiz olduğu için imnsanlar genellikle sürelerini harcamaktan kaçınmaz, fazla özen göstermez ve alınan kişiler de haliyle kalitesiz olur... Ben sunucumu kaliteli insanlar ve kaliteli bir ekip ile birlikte açmayı planlıyorum.

Kartoffel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben forum.gamer.com.tr sitesinde böyle bir başlık atıp içerisinde sadece 30 günlük deneme için girmemiş 1 kişi bile görmedim. Bu işleri çok iyi biliyorum. Yaklaşık 1-2 aydır sunucu arıyordum. En sonundada benim gibi olan insanlarında benimle aynı durumda olduğunu, deneyimsiz ve hedefsiz = 1 ayda kapatan , sürekli olmayan sitelerle karşılaştığının farkındayım. Ben bu arayan insanların bulmak istediği şeyleri ilanlar vererek ayaklarının önüne koymaya ve kimsenin emeğinin kaybolmamasına özen gösteriyorum.

Ve evet haklısın bir yanlış yapmışım rabisu değil aternos ücretsizdir..

TheBostGamer

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Oyun İçi İsim :ResulKara
Hangi Mevki İstediği :Admin
Hafta İçi Açıklık :4-5-6 saat
Hafta Sonu Açıklık :3saat
Sunucuda Olmasını İstediğimiz Yetkili Özellikleri:Adminin OP

R

RealyRevenGe

Ziyaretçi
Ben forum.gamer.com.tr sitesinde böyle bir başlık atıp içerisinde sadece 30 günlük deneme için girmemiş 1 kişi bile görmedim. Bu işleri çok iyi biliyorum. Yaklaşık 1-2 aydır sunucu arıyordum. En sonundada benim gibi olan insanlarında benimle aynı durumda olduğunu, deneyimsiz ve hedefsiz = 1 ayda kapatan , sürekli olmayan sitelerle karşılaştığının farkındayım. Ben bu arayan insanların bulmak istediği şeyleri ilanlar vererek ayaklarının önüne koymaya ve kimsenin emeğinin kaybolmamasına özen gösteriyorum.
Benim kafadansın :sinsi1: ben 2 Yıldır arıyorum bulamadım yalnız
Discord ekler misin?
RealyRevenge#1619

Kartoffel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
TheBostGamer Discord ismini yaz istersen ya da ilk başta yazıda belirttiğim gibi beni ekle

Nasıl İletişime geçebiliriz? Sonuçta sunucumuzun bir Discord sitesi ve botları var. Buradan hem oyuncularla hem de diğer yetkililerle irtibata geçebilirsin

lJPlxKubaR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun İçi İsim :FritzlBlitz
Hangi Mevki İstediği :Mod ama normalde skripterim server için istek scriptler hazırlayabilirm
Hafta İçi Açıklık :4 saat
Hafta Sonu Açıklık :5 saat
Sunucuda Olmasını İstediğimiz Yetkili Özellikleri:
Bebeem felen dicek takılcak oyuncularla felen