Ya bi cözüm artık

Elites54

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR bıktım 1.2.5 bukkit server kurdum ben başka kimse giremyior bağlantı sonu diyor ve ben tek girebiliyorum serveri açma yerinde ise habire Can ' keep up ! Did system ws ws şeyler yazıyor cözüm bulun güvenlik merkezi kapalı online mode false avast kapalı

onur6262

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bi fotoğraf atsan iyi olurdu.Ayrıca serverini başlattığın dosyanın içinde yazanlarıda atarsan yardımcı olabileceğimi sanıyorum.

Elites54

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tamam bak resim biraz kötü ama

Ekli dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    17.1 KB · Görüntüleme: 400

onur6262

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
:) keşke bide okunur olsa sanırım verdiğin ram'den kaynaklı verdiğin ram'i düşür biraz

Quaick

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
ram 1gb den azdır veya islemci asiri mesguldur :) cant keep hatasi icin bir plugin vardi :) baskasinin girememesi sorunu ise port açmamış olmandan kaynaklanabilir, yada sabit ip yapmadığından.. :)

Elites54

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sorun Cözüldü ve bir sorunum daha var ben HAMACHİyi yükledikten sonra AĞ Bağlantılarımda İnternet Ağ gecidi diğe bir şey cıktı korkuyorum acaba internetimimi cekiyorlar ve hani hamachi yükledik server actik ya server benim bilgisayarıma bağlı bi sorun olurmu internet faturası cok gelirmmi*

Quaick

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sorun Cözüldü ve bir sorunum daha var ben HAMACHİyi yükledikten sonra AĞ Bağlantılarımda İnternet Ağ gecidi diğe bir şey cıktı korkuyorum acaba internetimimi cekiyorlar ve hani hamachi yükledik server actik ya server benim bilgisayarıma bağlı bi sorun olurmu internet faturası cok gelirmmi*
o bağlantı hamachinin driverından. fatura falan gelmez internetinide cekmiyorlar korkma :)

saylon1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aslında hiiiç alaka sı yok 1.3.1 cıkdıgından beri herkezde 1.3.1 var fakan bukkinin 1.3.1 resmi olarak yayınlanmadı bu yüzdende 1.3.1 bukkit bulup kuramassan kimse giremez çünkü herkezde 1.3.1 minecraft var :D