Ya her şey ters olsaydı?

fallenCrown

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Durduk yere aklıma böyle tuhaf bir soru geldi. Düşünsenize dersleriniz süperse berbat oluyor, sevdiğiniz kızı siz değil o seviyor falan... Şu an elinizde olsa her şeyi tersine döndürmek ister miydiniz yoksa böyle kalmasını mı tercih ederdiniz?

Gokhann

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Her şey ters olsaydı sanırım tüm ülke mutlu olabilirdi diye düşünüyorum, ama bu olaya şu şekilde bakmakta lazım;
Her şey güzel olsaydı güzelliğin bir anlamı kalır mıydı? yada her şey kötü olsaydı kötü olmanın bir anlamı kalır mıydı?
Her şey düzeninde bir şeyi değiştirmeye gerek yok, birisi sizden bir şey çıkardıysa elbet o çıkardığı şeyi ileride daha güzel bi şekilde geri alırsın. (:

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
isterdim sevgilim olurdu derslerim harika olurdu bilgisayarım fişek gibi olurdu mükemmel bir şey.

ArcSoro

Marangoz
En iyi cevaplar
1
her şey tersine dönerse o zaman erkekler kız kızlar erkek olurdu FAİL :/
babam annem annem babam olurdu ve en çok karışan şey şu ablam abim mi olurdu yoksa küçük kız kardeşim yada küçük erkek kardeşim

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ellerimin üzerine yürüyebileceğimi sanmıyorum, yani dönmesin kanka.

ArcSoro

Marangoz
En iyi cevaplar
1
şuanda beynimiz varsa sonra beyinsizmi olucaz aklımda garip sorular
[automerge]1524909770[/automerge]
kalbimiz soldayken sağdamı olucak çift akciğer 1 kalbimiz varken 1 akciğer 2 kalbimiz mi olucak kalın bağırsakla ince bağırsak yermi dğeiştircek kromozomlar XY yerine YX mi olucak aklımda deli deli sorular