YA YETER ARTIK

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Merhaba arkadaşlar. Ben "byBluera" bu konuyu açtım çünkü bıktım artık. Hangi sunucuya girsem bana "/login <Şifre>" yapmamı söylüyor. Hesabım premium. Başkaları benim hesabımla başka sunuculara giriyor. Ne yapabilirim çare varmı ?? Hangi bilmediğim sunucuya girsem bana login yap diyor. Bütün sunucularda aynı şifreyi kullanıyorum diyorumki "Belki eskiden kayıt olmuşumdur sonra unutmuşumdur." ama öyle olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum nasıl engelleyebilirim bunu ??

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Crackli sunuculara girmeyeceksin yada server adminiyle iletişime geçebilirsin, başka bir yolu yok yüksek ihtimal.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben premium değilim çoğu kaliteli crackli sunucuda hesabım var premium alırsam sorun olmıcak sende benim gibi yapsan bişi olmazdı ama dediği gibi adminlerle konuşursan bakarlar.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ben Adminlere Söylüyom Ya Bizene Diyolar Yada Olmaz Diyolar.
Son Oyuncuya 1 Kez Bile Giremedim Premium Aldıktan Sonra.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sonoyuncu adminleri ilgilenebilir @IRFN
Eger o kişi fazlasıyla aktif değilse yardım edeceğine inanıyorum.

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler adminlerin ilgilenmemesi çok doğal çünkü onlar daha çocuklar ve lapis sunucularından para kazanmaya bakan oyuncuları bile umrunda olmayan abilerdir. (Çoğu Sunucu Böyle bütün sunucular için söylemiyorum.)
Bir tane sunucu vardı adını vermek istemiyorum admine abi diyorlar 13 yaşın da çocuk çıktı tamam doğal bir şeydir fakat sen sunucu da sürekli küfür ediyorsun ayrıyaten küfür eden oyuncuları muteliyorsun kendinizi ilah gibi gösteriyorsunuz çünkü size hakaret eden veya size karşı / muhalefet çıkanları banlıyorsunuz. Bumu sizin adamlığınız? Madem admin küfür ediyor dilediğince oyuncudu eder ve senin o oyuncuyu mutelemen HAK değildir çünkü sende küfür ediyorsun bu tür sunucular çok fazla ve çocuklar bunların farkın da bile değiller.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Son Oyuncu crack bir sunucu, bu yüzden isteyen isteyen nicki alabiliyor. Sizinki başka serverlarda varsa bir de bizim nickimizi düşünün. Girmiş olduğum serverların %90'ında kayıtlı olduğumu söylüyor.
Son Oyuncu olarak istenilen hesabın kendinize ait olduğunu kanıtlarsanız ve ilgili hesap son 30 gün oyuna giriş yapmamış ise hesabı sahibine devrediyoruz.

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son Oyuncu crack bir sunucu, bu yüzden isteyen isteyen nicki alabiliyor. Sizinki başka serverlarda varsa bir de bizim nickimizi düşünün. Girmiş olduğum serverların %90'ında kayıtlı olduğumu söylüyor.
Son Oyuncu olarak istenilen hesabın kendinize ait olduğunu kanıtlarsanız ve ilgili hesap son 30 gün oyuna giriş yapmamış ise hesabı sahibine devrediyoruz.
Bence 30 günden 15 güne düşürün siz :(

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kendimi ispatlıyımmı :D
eskiden bilmiyodum crack olayını siteden oynuyordum ordada hesabım vardı işte resim :D (eski dediğim 2 3 sene oldu multiplayer oynanıyordu sadece creative sabah akşam yoktu efsaneler bilir :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Bu durumda olup da Son Oyuncu hesabını almak isteyenler web sitemizden destek talebinde bulunurlarsa yardımcı olur arkadaşlar. Son Oyuncu büyük bir yapı, her şeye erişimim olmuyor, Destek talebinden yazarsanız Onur ilgilenecektir.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Yorumlar için teşekkürler. Zaten Türkiye'deki veya dünyadaki sunucuların %75,i crackli. Bende bundan bahsediyorum.
Skinine baktım güzelmiş, Skinini Steve yap :D[/quote]
Ne anlamı kalırki o zaman. Zaten premium alırken en çok istediğim şey aktif olarak skin değiştirebilmekti.

Sonoyuncu adminleri ilgilenebilir @IRFN
Eger o kişi fazlasıyla aktif değilse yardım edeceğine inanıyorum.
Son Oyuncuyla alakalı olmadığını düşünüyorum. Yapacak bir şey yok. Bu arada sunucu birde alman sunucusu arkadaş almanlar ne ara kayıt okdu ilk defa girdim zaten. Ve şu MCSkinSearch saçmalığı bütün premium isimlerin skinlerini indirebiliyorsun ya da kullanabiliiyorsun. Türk olsalardı cidden dava bile açardım. Acıyorum şu siteyi kuran engelli arkadaşlara...

Son düzenleme:
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Kendimi ispatlıyımmı :D
eskiden bilmiyodum crack olayını siteden oynuyordum ordada hesabım vardı işte resim :D (eski dediğim 2 3 sene oldu multiplayer oynanıyordu sadece creative sabah akşam yoktu efsaneler bilir :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ben de minecraft.net'e üyeyim ama premium değilim? Sadece premium olanlar üye oluyor diye bir şey yok ki?