Yabancı Diziler

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostlar!
Bu konuda yabancı dizilerden bahsedelim.
İzlediğiniz, izlemeyi düşündüğünüz, bitirdiğiniz diziler falan.
Ben bugünlerde Limitless izliyorum, Bones'in 11. sezonuna başlıycam. Doctor Who'yu da izliyorum tabii.
Önerdiğiniz diziler varsa paylaşın, polisiye tarzında olursa iyi olur :).

Eq4ReX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
narcos ve breaking bad favorim :) breaking bad bitti narcosda 1. sezon 5. bölümdeyim

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sherlock holmes başlıcam the walking dead izle bütün sezonlerını bittirdim

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Şu aralar South Park'ın 7. sezonuna geçtim. Çok kıyak dizi :p

Şu haftalar geçsin aklımda Star Wars: Rebels ve SW: Clone Wars'ı izleme planları var.​

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Polisiye sevdiğim için NCIS serileri, CSI serileri, Bones, Limitless gibi dizileri izliyorum.
Doctor Who çok ayrı bir yerde tabii, Limitless bittiği için ve diğer dizilerin çoğu bölümünü izlediğim için ilgimi çekecek bir dizi arıyorum.
Yazılanlar pek hoş gelmedi.
Hala tavsiyesi olanlar var ise paylaşabilir.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Twelve Monkeys 2. sezon 8. bölümde olmam lazım. Bayağıdır izlemiyorum gerçi . Film "Zaman" ile alakalı. Bayağı da başarılı yapmışlar filmi. Bundan sonra komedi tarzı şeylere başlarım belki :D
- Tadımlık olarak bir yandan izlediklerim :
  • Samurai Jack 5. Sezon
  • Beyblade Metal Fusion
Amacım nostalji yapmak onları izlerken :D

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dizi izlemek güzel bir şey bende daha çok film izlesem de diziler hakkında baya bir yorumum var.

Şu aralar South Park'ın 7. sezonuna geçtim. Çok kıyak dizi :p

Şu haftalar geçsin aklımda Star Wars: Rebels ve SW: Clone Wars'ı izleme planları var.​

South Park efsane bir dizi cidden , fakat bazen çok fazla yerel espri yapıyorlar.Amerika da yaşamassan anlayamayacağın türden.Onun yüzünden bazı bölümlerde Google kullanarak espriyi anlamaya çalışıyorum

I'm going down to South Park gonna have myself a time.

Hala devam eden izlediğim 3 dizi var;
  • Westworld
  • Vikings
  • Game Of Thrones
Günümüz yaşantısında geçen diziler ilgimi çekmiyor.

Ortaçağ dizileri çok güzel oluyor.Özellikle ortaçağ da yaşıyormuşssun cidden bu filmler o zaman çekilmiş gibi his verenleri bile var.Profil fotoğrafından gördüğüm kadarıyla LOTR hayranısın.Sana Merlin dizisini önerebilirim.

Belki The Flash izleyebilirsin. Olmaz mı?

The Flash bence ilk bölümlerinde çok yetersiz bir diziydi.Diziyi anlatacağız diye DC kötü bir iş çıkardı.Sonraki bölümleri izlemek bile istemedim.Şu yakın zamanki bölümlerde de sürekli benzer olaylar yaşanıyor.Benzer şeyler Arrowda da vardı.