Yabancı Hack Olmayan PvP Server Arıyorum

MemoCadaa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkeze Merhaba Abilerim Kardeşlerim
Konuyu Uzatmadan Soruya Geçeyim

Bir Server Arıyorum Özellikleri Altta Yazıyor
Cevap Verirseniz Sevinirim
1- Premıum Olucak
2- Yabancı Olacak (ÇÜnkü Yabancılarda Hacker Sayısı Daha Az)
3- Hack 0 Olcak
4- Aktifliği Yüksek Olucak
Not: SpainPvP - Badlion - MCSG
Hariç!

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hypixel, MinePlex gibi dünya sıralamasına giren sunucuları araştırmayı düşündün mü?

Ayrıca hiçbir sunucu Hack'i 0 yapamaz. Yapabilseydi zaten Minecraft kendi yapardı.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Hypixel, MinePlex gibi dünya sıralamasına giren sunucuları araştırmayı düşündün mü?

Ayrıca hiçbir sunucu Hack'i 0 yapamaz. Yapabilseydi zaten Minecraft kendi yapardı.
Yapılabilir. Basit bir şekilde versiyonların kodlarını server ile karşılaştıracak bir client yapabilir. nasıl 1.9 sunucuya 1.7 ile giremiyorsak ve bize I'm still on 1.9 diyor ise bu da yapılabilir ama Mojang şirketinin aklına gelmez bu.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapılabilir. Basit bir şekilde versiyonların kodlarını server ile karşılaştıracak bir client yapabilir. nasıl 1.9 sunucuya 1.7 ile giremiyorsak ve bize I'm still on 1.9 diyor ise bu da yapılabilir ama Mojang şirketinin aklına gelmez bu.
O zaman Optifine gibi şeylere de izin verilmezdi. Bu da insanların çok canını sıkardı.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1

Biz yaptık, sonuç olarak 220 kişiden 40 kişiye düştü sunucu...

poine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
survival games e göre uyarlanmış arıyorsan roxbot uygundur
ama hakiki bir pvp arıyorsan overcastnetwork iyidir hile cok az sayıda vardır ben görmedim ama macro biraz fazla gibi

Biz yaptık, sonuç olarak 220 kişiden 40 kişiye düştü sunucu...
aynen öyle bizim türkler şimdi op serverlere alışmış ve hack olmasını istiyorlar

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
O zaman Optifine gibi şeylere de izin verilmezdi. Bu da insanların çok canını sıkardı.
Optifine gibi clientlere izin verilebilir. Zira bizim sistemimiz de bu şekilde. 4000 genel oyuncuyu, 2.000 hilesiz oyuncuya tercih ettik. Hileli oynamak isteyenler de diğer sunuculara dağıldılar (:

MemoCadaa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

O serverlerde pvpnin tadı olmuyo bu yüzden pvp sunucu su demiştim

survival games e göre uyarlanmış arıyorsan roxbot uygundur
ama hakiki bir pvp arıyorsan overcastnetwork iyidir hile cok az sayıda vardır ben görmedim ama macro biraz fazla gibi

aynen öyle bizim türkler şimdi op serverlere alışmış ve hack olmasını istiyorlar
İP ' sini Atarmısın Aktifliği İyimi ?

SonOyuncu Mantığı Gibi mi Sadece Optifine Ve sürüm Başkasıyla Giremiyicez

BU Hep Hayalimdi

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O serverlerde pvpnin tadı olmuyo bu yüzden pvp sunucu su demiştim

İP ' sini Atarmısın Aktifliği İyimi ?

SonOyuncu Mantığı Gibi mi Sadece Optifine Ve sürüm Başkasıyla Giremiyicez

BU Hep Hayalimdi
SonOyuncu Mantığı gibi Bir Sürüm Oluşturup Bu Sürüme Hem Shader Hem de Optifine Eklenebilir. Oyuncular İsterse Optifineyi İsterse Shaderi Aktif Eder. Hepsi Bir arada Bir Sürüm Oluşturulabilir.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
SonOyuncu Mantığı gibi Bir Sürüm Oluşturup Bu Sürüme Hem Shader Hem de Optifine Eklenebilir. Oyuncular İsterse Optifineyi İsterse Shaderi Aktif Eder. Hepsi Bir arada Bir Sürüm Oluşturulabilir.
1.8 Optifine shader de destekliyor, problem yok (:

poine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
roxbot.com yanlış hatırlamıyorsam
oc.tc olucak overcast