Don't You Dare To Die On Me Bob!I'll kill you if you die Bob!![]()
-Pewds
Spideryasin v2Konu hortlamaya doğru yol alıyor .s
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
Forumumuzda küfür etmek yasaktır.[DOUBLEPOST=1392583604,1392583573][/DOUBLEPOST]Don't You Dare To Die On Me Bob!
Hortlarma ne demek biliyor musun sen ?Konu hortlamaya doğru yol alıyor .s
Çok Küfür Ettik Zaten Ya.Forumumuzda küfür etmek yasaktır.[DOUBLEPOST=1392583604,1392583573][/DOUBLEPOST]
Hortlarma ne demek biliyor musun sen ?![]()
Yanlış biliyorsunAz kalsın horlama yazıcakmışsın .s
Hortlatma bildiğim kadarıyla tartışılan konuyu başka bir konuya dönüştürmek , konuyu değiştirmek.
Bu değil miydi ya
İyiliğin için söylüyorum uyarı alır ban yersin.İkinci Ad Seçebilecek Olsaydım Bu:
Kız: Scarlet
Erkek: Finn
(İronikler Bu İsimler, Hızlı DÜşün!(
Olurdu[DOUBLEPOST=1392635849,1392635812][/DOUBLEPOST]
Çok Küfür Ettik Zaten Ya.
Hort yüzünden ban yemek nasıl bir şey bana sorabilirsiniz ^^Yanlış biliyorsunHortlatma uzun zamandır mesaj yazılmayan,ölü konulara mesaj yazarak onları canlandırmaktır.Bunu yaparsan uyarı alırsın
İyiliğin için söylüyorum uyarı alır ban yersin.
Aga teh postman a dediHort yüzünden ban yemek nasıl bir şey bana sorabilirsiniz ^^
Post kasma derken ? Senin kafan mı iyi kardeşim adamlar yorum yaptı diye hemen port kastın diyemezsin.Uygun görmüş cevap vermiş. Onlar post kasıyorsa sende gelip burda bunu yorum olarak yazamazsın bu kadar !Konu dışına çıkmayın. Eğer istiyorsanız post kasma yerine konu açın!
Post kasma derken ? Senin kafan mı iyi kardeşim adamlar yorum yaptı diye hemen port kastın diyemezsin.Uygun görmüş cevap vermiş. Onlar post kasıyorsa sende gelip burda bunu yorum olarak yazamazsın bu kadar !
Sende ayrı bir kafadasın ya ! Post kasıyorsun diye ben yazmadım. @TheOyunBozan yazdı dikkatli oku.Post kasmıyoruz. Sadece arkadaşların yaptıkları yorumlara cevap veriyoruz.