Yabancı Olsaydınız...

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güldürdün :D Profildeki mesaj sayıma bak insaf ya ! Post kasan ben değilim.

Ayrıca ' bunu dediğim kişi ' diyeceksin , sadece beni kastetmişsin.

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
bu benden de fazla
vede 3 nokta(...) Ne demek bilmiyorsan ilkokulu tekrar oku lütfen :)

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu benden de fazla
vede 3 nokta(...) Ne demek bilmiyorsan ilkokulu tekrar oku lütfen :)

Forumda her gün en az 5 saat açık oluyorum sencede normal degil mi ? Yoksa çok mu az ? Hadi git işine başkalarına iftira at :mad:

Yoksa kıskandın mı !

Burda yorum yapan tüm kişilerin mesaj ve beğeni sayılarına bak ! Senin mesajlarından ve beğenilerinden ' daha da fazla '

Çakallık yapma amacını biliyorum

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş konunun ağası kesildi başımıza ! Sen bize post kasma diye yazınca doğal olarak sende post kasmış oluyorsun , gereksiz mesajlar atıyorsun şimdi.

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda her gün en az 5 saat açık oluyorum sencede normal degil mi ? Yoksa çok mu az ? Hadi git işine başkalarına iftira at :mad:

Yoksa kıskandın mı !

Burda yorum yapan tüm kişilerin mesaj ve beğeni sayılarına bak ! Senin mesajlarından ve beğenilerinden ' daha da fazla '

Çakallık yapma amacını biliyorum

Aslında ben post lkasmak isteseydim burda durmazdım bilir misin küçük cahil çocuk?
Post kasmayı isteseydim burda senin gibi forumu kullanmayı bilmeyenleri takmaz ana sayfadaki herşeye yorum atardım anladın mı mini ergen
Gidip Nokia 3310 cihazımdan yolladım falan demekte seni havalı yapmaz anca forumun en eziği yapar bunuda söyleyeyim.
Ek olarak nokia 3310 daha görmemiş biri olarak böyle espriler yapmaya çalışma bende var vede onu kullanıyorum bunu bize bırakman daha mantıklı

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında ben post lkasmak isteseydim burda durmazdım bilir misin küçük cahil çocuk?
Post kasmayı isteseydim burda senin gibi forumu kullanmayı bilmeyenleri takmaz ana sayfadaki herşeye yorum atardım anladın mı mini ergen
Gidip Nokia 3310 cihazımdan yolladım falan demekte seni havalı yapmaz anca forumun en eziği yapar bunuda söyleyeyim.
Ek olarak nokia 3310 daha görmemiş biri olarak böyle espriler yapmaya çalışma bende var vede onu kullanıyorum bunu bize bırakman daha mantıklı

Aferin sana egolu çocuk ! Forumda şu ana dek en az 30 konuya ciddi ciddi mesaj atmışımdır , forum adabını senden iyi bilirim rahat ol sen ! Ayrıca ben senin imzana karışıyorum mu ? Gerçi imzan yok. Espri olsun diye imzamı böyle yaptım ve genelde forumdakilerinde imzaları esprili ! Burda post kasan ben değilim , egolarıyla dolaşan bebelerden değilim , en önemlisi senin gibi bilmeden yorum yazmıyorum ! O kadar arkadaşın içinden beni hedef almışın ! Benimle uğraşmazsan ikimiz içinde iyi olur , tartışmaya gerek kalmamıştır umarım.

Not : Komik mesajlarını konuya değilde bana özel mesajdan atabilirsin post kasmayan genç !

Ayrıca olayı değiştirme ! Yok senin imzan şöyle böyle diye.

Forumda herkes eşit ve dilediğini yapabilir , özgür bir şekilde dolaşabilir , iyi veya kötü yorumlar yapabilir.

Sen kendine göre haklisin , objektif bakmıyorsun.