Yağmur Yağıyor

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oh sıcak sıcak o havada köpekler varya benim köpek şu an kendine bir kız arıyor gezdirmeye gidiyorum kız köpek görse koşmaya başlıyor :/
bizde öyle bir problem yok.

Sadece ara sıra örtüye yükseliyor
edit : konudan çıkmamak için ; yağmur oley ley leyyy

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dur sen durr.Yarıldım lan :FASDSAD,Ama Kimsesizler Yurdunu Kullanmak Zorundamıydın ? Sana Bunu Yakıştıramadım.Bu Sözlerim Kulağına Küpe Olsun Uşağum.
Ben ve espirilerim çok hojdir ama sanana :([DOUBLEPOST=1440281565,1440281418][/DOUBLEPOST]
bizde öyle bir problem yok.

Sadece ara sıra örtüye yükseliyor
edit : konudan çıkmamak için ; yağmur oley ley leyyy
Eh sende enazından bakması kolay bir cins var :( benimkiler azgın lan kuduru acaba kime çektiler :p sen 2 köpeği aynanda gezdirmek nedir bilirmisin sonra git kedilere mama al poşet ve köpekleri taşı :( köpekleri taşımıyorum aslında tutuyorum kız köpek görüyor tutmayın beni... diye dalıyor :( bir kadının gitti köpeğine soktu bir kere[DOUBLEPOST=1440281739][/DOUBLEPOST]2.köpeği almayı düşünürsen barınaktan al bu arada bir köpeğin hayatını kurtar ben 2.köpeğimi ordan aldım.

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yine Teneke Ve Yine Deuşuk Bir Şarkı /weather clear şu anda yağmur yağmıyordur

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Onu ben dedim bi keğe özenti :( hem o öle değil Yağmur yağıyor seller akıyor zenci kızı camdan bakıyor sonra geberiyür yamyamlar geliyür bedeni ile biraz eğlenip onu yiyiyür :([DOUBLEPOST=1440282206,1440281917][/DOUBLEPOST]Ov yea loke atın bana loke loke hoşuma gidiyür :(
When i am under the influence of drugs

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz da Şirinevlere,Okmeydanına yağsa da ruhum dinlense, çok uzun süre yağmur yağmadığında ruhum soluyor,Öfke kontrolüm azalıyor daha az zevk alıyorum ...
(Gerçek)
(Gerçi şimdi yağmur yağmaya başladı ve bitti :()