Yakın arkadaşını telefona ne olarak kaydedersin?

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Merhabalar! Merak ediyorum da, en yakın arkadaşınızı telefona ne olarak kaydediyorsunuz? Bizim geniş bir arkadaş grubu var, onları şu şekilde kaydetmiştim; "baş belası", "dost", "sağlam kaya", "can yoldaşı", "can kurtaran", "müdür" "kanki" :S Peki ya siz?

EnesA

hissikablelvuku
Emekli
En iyi cevaplar
0
resim kursunda toplu bir şekilde resim çizerken resimle alakası olmayan bir arkadaşımın ortada oturup saatlerce dik durması üzerine model diye kaydetmiştim

UgurS

Taş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kurallı ve düzenli şeyler her zaman hoşuma gitmiştir. Bu yüzden pek yakın olmadığım arkadaşlarımdan tutun en yakın arkadaşıma kadar herkes isim ve soyismi ile kayıtlı ancak herkes ile konuşma tarzım aynı değil tabii :) Aile üyelerim ve akrabalarım ise neyim olduğuna göre kayıtlı. “Annem”, “Babam”, “Teyzem” gibi. Aşırı sade ama hoşuma giden bir rehberim var :D

notaldo

If you want this, dream it!
En iyi cevaplar
1
İsmi Eşref olan bir arkadaşımı EŞO olarak kaydettim :) Ama size asıl ilginç gelebilcek kuzenimi Papi olarak kaydettim :) Hala da öyle.

bayoreo

the lord of oreos
En iyi cevaplar
11
herkes demek en yakın arkadaşını telefonuna ne olarak kaydedersin fakat kimse dememek oreonun en yakın arkadaşı var mı :ci:

yup @Titanikk

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Aramızda dönen güncel geyiğe göre ortalama ayda bir değiştiriyorum

Lordnelson

It's just... Good business.
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Bir arkadaşım 4 yıl önce benden 100 lira borç aldı ardından kayıplara karıştı, rehberde "100 lira borcu var" şeklinde kayıtlı, 1 ay önce hal hatır sormak için aradı ismini hatırlayamadım :(

DreamerBoy

'Cause I love how it feels when I break the chains
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
En yakın arkadaşımı Casperr kaydetmiştim, onun haricinde diğer kişileri adı ve ona uyacağını düşündüğüm bir emojiyle kaydediyorum