Yakında Açıcağım Skyblock Sunucusu İçin Alımlar Başlamıştır.

MonsterOnLeash

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar,Yakında Açıcağım Skyblock Sunucusu İçin Alımlar Başlamıştır.
Alınacak Yetkiler Şunlardır;

1 Mod
2 Mimar
1 Developer (İşinden Anlayan Biri)
2 Rehberdir.

Ad
Soyad
Mimar İseniz SS'iniz
Eklemek İstedikleriniz

Omer_RG

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:Ömer
Soyad:Vermek İstemiyorum
Deneyiminiz:Daha Önceden 7 serverim Vardı Onlarda BirSürü Yaptığım Spawn Warplar Vardı Ama Her Serverde Benden Memnunlardı
Mimar İseniz SS'iniz:MODERATOR Yada BUİLDER Olmak İstiyorum %97
Eklemek İstedikleriniz:bir şey İstemiyorum iYİ Oyunlar Cevabını Beklerim

Son düzenleme:

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad:oytun
Soyad Bağçivan
Skype oytun_and_pvp
Deneyiminiz Daha önce 15 tane sunucu açtım 16. yı 2017 mart ayında açacağım allah izin verirse deneyimim 2 yıllık bu işlerle sıkı fıkıyım.
Mimar İseniz SS'iniz: Moderator Veya Admin Alımına Katılacağım Komut Bilgim %99 dur.
Eklemek İstedikleriniz: ek olarak skript yazabiliyorum sunucu düzeninden çok iyi anlarım eğer alınırsam buradan ve skypeden belirtirsiniz iyi günler :)

MonsterOnLeash

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:oytun
Soyad Bağçivan
Skype oytun_and_pvp
Deneyiminiz Daha önce 15 tane sunucu açtım 16. yı 2017 mart ayında açacağım allah izin verirse deneyimim 2 yıllık bu işlerle sıkı fıkıyım.
Mimar İseniz SS'iniz: Moderator Veya Admin Alımına Katılacağım Komut Bilgim %99 dur.
Eklemek İstedikleriniz: ek olarak skript yazabiliyorum sunucu düzeninden çok iyi anlarım eğer alınırsam buradan ve skypeden belirtirsiniz iyi günler :)
Sunucumuza Moderator Olarak Alınmışsınızdır. Sunucumuz Açıldiği Zaman Skypeden İletilecektir.

Gerilla424921

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad Alper
Soyad Özdemir
Skype alperozdemir2006
Deneyiminiz %100
Mimar İseniz SS'iniz mimar olmam builder ise sevinirim
Eklemek İstedikleriniz bilgim %100 çünkü 3 yıldır minecraft oynuyorum beni secerseniz tesekkur ederim

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad => Umut Atabay +17

Skype => Umut.Atabay --- live:umut_525201 [Skypede Genellikle Saat 16:00 ile 18:00 Arası Aktif Olabiliyorum]

Deneyiminiz => Yaklasık 4 Senedir Bu İşler ile Ugrasıyorum.Craftoila'da Büyük Çaplı İşler Yaptım.[Mimarlık Alanında] şu an Kalıcı ve idealleri yüksek bir grup arıyorum.Yetkili Olarak Başladıgım Serverlar nedense ilk ay kapanıyor yada Bakıma Alınıyor.Benim şansımdanmı Tabi bilemiyorum :) Tabi bu yüzdende yaptıgım,emek sarfettigim buildler'de gidiyor. Giridigim serverlarda söyle bir anlaşma yaparım genellikle yaptığım buildlerin nüshasını isterim. Genellik ile girdigim serverlarda daha denemeden alım yok diyorlar hep böyle olmustur.Lakin Neyi kaçırdıklarını bilmiyorlar işte bu yüzden oyundan soğumaya basladım buda beni sıkıyor. Artık Kalıcı bir servera katılma vaktinin geldigini düşünüyorum.Saymadım Fakat Yetkili oldugum serverlar 45 ila 48 civarındadır.Girdigim serverda VoxelSniper Gibi Pluginlerin Olmasını Tercih Ederim.Komutların %95 Civarını biliyorum zaten %5'i gereksizdir. Abartılacak kadar komutta yok zaten.Yapı Tarzlarım Genellikle Medieval'dır Modern Yapmayı Denedim Lakin Başaramıyorum :) Fazlada Uzatmak İstemiyorum Çok Şeyler var Buraya Sığmaz :) Bu arada Sunucuyu Nitradodan Açmamanı Tercih Ederim Kalitesi Ve Hizmeti Git Gide Azalıyor Bunu Söylememin Sebebini Aranıza Katılırsam Anlatırım Uzun Bir Hikaye :)

Mimar İseniz SS'iniz => Genellik'le Yaptıgım Buildlerin Resimlerini Çekmem Yukarıda Anlattıgım Gibi bir Nüshasını İsterim.

Eklemek İstedikleriniz => Takım Olacağım Arkadaşın'da Tecrübeli ve Saygılı Bir Kişiliğinin olmasını İstiyorum.Genellik'le Örneğin Bir Spawn Yapımım 2 İla 3-4 Gün Arasında Değişiyor.Basite Kaçsam Bile En Az 1 Gün Sürdüğü Bile Oluyor.Online Saatlerim Yaklaşık 5 Saatten Fazladır Tabi Bazen İşlerimde Çıkabiliyor Onlarada Anlayış Gösterirseniz Sevinirim Ayda 2-3 Kez. Bu Arada Çok Yaşanılan Bir OLayada Değinmeliyim Örneğin Bir Market Yap Derseniz Marketin Fiyatını Ve Benzeri Şeyleri Ayarlamam Onlar Mod ve Admin'in görevidir. her şey Bu kadar Çok Uzattım Sanırım Kusura Bakmayın :) İyi Forumlar.

BurakNW

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad Burak
Soyad Gerektiğini Düşünmüyorum
Deneyiminiz: Oyuncularla saygılı düzenli bir şekilde iletişim kurarım onların soru ve görüşlerini alırım
Mimar İseniz SS'iniz: Moderator için başvuru yaptığım için gerekmiyor dediğiniz gibi
Eklemek İstedikleriniz: 2kez skyblock sunucu açmış bulunmaktayım bundan dolayı skyblock üstünde bilgi sahibiyim

Son düzenleme:

MonsterOnLeash

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad => Umut Atabay +17

Skype => Umut.Atabay --- live:umut_525201 [Skypede Genellikle Saat 16:00 ile 18:00 Arası Aktif Olabiliyorum]

Deneyiminiz => Yaklasık 4 Senedir Bu İşler ile Ugrasıyorum.Craftoila'da Büyük Çaplı İşler Yaptım.[Mimarlık Alanında] şu an Kalıcı ve idealleri yüksek bir grup arıyorum.Yetkili Olarak Başladıgım Serverlar nedense ilk ay kapanıyor yada Bakıma Alınıyor.Benim şansımdanmı Tabi bilemiyorum :) Tabi bu yüzdende yaptıgım,emek sarfettigim buildler'de gidiyor. Giridigim serverlarda söyle bir anlaşma yaparım genellikle yaptığım buildlerin nüshasını isterim. Genellik ile girdigim serverlarda daha denemeden alım yok diyorlar hep böyle olmustur.Lakin Neyi kaçırdıklarını bilmiyorlar işte bu yüzden oyundan soğumaya basladım buda beni sıkıyor. Artık Kalıcı bir servera katılma vaktinin geldigini düşünüyorum.Saymadım Fakat Yetkili oldugum serverlar 45 ila 48 civarındadır.Girdigim serverda VoxelSniper Gibi Pluginlerin Olmasını Tercih Ederim.Komutların %95 Civarını biliyorum zaten %5'i gereksizdir. Abartılacak kadar komutta yok zaten.Yapı Tarzlarım Genellikle Medieval'dır Modern Yapmayı Denedim Lakin Başaramıyorum :) Fazlada Uzatmak İstemiyorum Çok Şeyler var Buraya Sığmaz :) Bu arada Sunucuyu Nitradodan Açmamanı Tercih Ederim Kalitesi Ve Hizmeti Git Gide Azalıyor Bunu Söylememin Sebebini Aranıza Katılırsam Anlatırım Uzun Bir Hikaye :)

Mimar İseniz SS'iniz => Genellik'le Yaptıgım Buildlerin Resimlerini Çekmem Yukarıda Anlattıgım Gibi bir Nüshasını İsterim.

Eklemek İstedikleriniz => Takım Olacağım Arkadaşın'da Tecrübeli ve Saygılı Bir Kişiliğinin olmasını İstiyorum.Genellik'le Örneğin Bir Spawn Yapımım 2 İla 3-4 Gün Arasında Değişiyor.Basite Kaçsam Bile En Az 1 Gün Sürdüğü Bile Oluyor.Online Saatlerim Yaklaşık 5 Saatten Fazladır Tabi Bazen İşlerimde Çıkabiliyor Onlarada Anlayış Gösterirseniz Sevinirim Ayda 2-3 Kez. Bu Arada Çok Yaşanılan Bir OLayada Değinmeliyim Örneğin Bir Market Yap Derseniz Marketin Fiyatını Ve Benzeri Şeyleri Ayarlamam Onlar Mod ve Admin'in görevidir. her şey Bu kadar Çok Uzattım Sanırım Kusura Bakmayın :) İyi Forumlar.
Kardesim Kendini Cok Guzel Tanimlamissin Senin Gibi Birileri Lazım Bana Seni Takimima Aliyorum. Bu Arada Sunucumu Rabisudan Açacagim. İyi Forumlar.

TrArda57

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD > ARDA
YAŞ > 14
SKYPE > ARDA_5414
İSTEDİN GÖREV : MODERATOR.
TECRÜBE : HERKES YA %99 %100 DER AMA BEN %91
NE KADAR BU İSİ YAPTIN > 1.5
MİMAR SS > SKYPEDEN

captaincrackerz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad:Görkem
Soyad:Taş
Deneyiminiz:Mimar
Mimar İseniz SS'iniz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(Faction Serveri İçin Yapmıştım Ama Önemli Olan Yapı Yeteneği)
Eklemek İstedikleriniz:Hemen Cevap Alırsam Sevinirim

En iyi cevaplar
0
Ad=abdullah
Soyad=cinar
Skype=forumdan ulasırsınız
Deneyiminiz= 4 tane sunucu actım ve ortaklarımla actım servırdakilerle ben urastım komutları biliyorum %100 bütün komutları biliyorum
Mimar İseniz SS'iniz
Eklemek İstedikleriniz=güzel sunucu olaun yeter

Redstonejunki

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ad EFE
Soyad YAN*K
Skype efeberat8
Deneyiminiz ÇOK VAR
Mimar İseniz SS'iniz MODERATOR YADA REHBER BUİLDER DEYİL
Eklemek İstedikleriniz ÇOK SERVERDE USTA ADMİN USTA REHBER OLDUM