Yakında Açılacak Faction Serverime Alımlar.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
OlymposBT builderleriyle birlikte yaprığım Faction Haritası şu kenarları kaplayan duvarları ben yaptım daha bulursam atarım format attığım için gitti çoğu resim ve map
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Umarım siz yapmışsınızdır :) Skypenizden ekliyorum.
Alındınız.

TuralPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad Tural
Soyad Heyderov
Daha önce hangi serverlerde çalıştın(İSİM VERMİYENLERİN ŞANSI AZALICAK) - 3-5 Serverde Calisdim - Admin VE MOD Olarak
Plugin Bilgisi %? - 42 tane Pluginler var
Kaç Serverde Çalıştın 3-5
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun 6 yildir
Yaşın 16
Skype Adresin - tural.tural180
Ts3 Varmı var

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad Tural
Soyad Heyderov
Daha önce hangi serverlerde çalıştın(İSİM VERMİYENLERİN ŞANSI AZALICAK) - 3-5 Serverde Calisdim - Admin VE MOD Olarak
Plugin Bilgisi %? - 42 tane Pluginler var
Kaç Serverde Çalıştın 3-5
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun 6 yildir
Yaşın 16
Skype Adresin - tural.tural180
Ts3 Varmı var
tural harda olsaq bilinirik plugin bilgisine 42 tane plugin nedi yazmisan :D ve 16 yas demisen 6 ildi oynuysan sen 10 yasindan oynamisan ?

BerkB

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:Berk
Soyad:Vermek İstemiyorum
Daha önce hangi serverlerde çalıştın:2 tane kendi serverim oldu.2 kez Admin 3 kez Moderator Oldum.
Plugin Bilgisi %65
Kaç Serverde Çalıştın:3-4
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun:6-7 Yıldır
Yaşın:15
Skype Adresin:facebook:berk-bah
Ts3 Varmı:Gerekirse Ts3 gelebilirim
Skript Bilgisi:%5-10 Felan
Herhangi yaptığın bir buildin resmi:o Kadar iyi değil ama isterseniz Skypeden Verebilirim.
Neden Biz:İyi Güzel Bir Servere Benziyorsunuz

Erennost

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad:Eren
Soyad:Cömert
Daha önce hangi serverlerde çalıştın: PlatinCraft kapandı Skydia kapand legopvpkapandı daha cok server unutum
Plugin Bilgisi %55-%60 arası (ama sw skyblock olsaydı %70-%75 plugin bılgım var)
Kaç Serverde Çalıştın 19 9 tanesi skyblock geri kalan karışık daha varda bunlar en fazla acık olan serverler
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun 2-3 yıldır
Yaşın 17
Skype Adresin Garibanxd
Ts3 Varmı var
Skript Bilgisi %9
Herhangi yaptığın bir buildin resmi: benim sadece bı swde ssim var oda builde 3-4 kısı yapmıstık tek ssim var

Neden Biz: öbür serverler gibi cıvıtmıyacağınıza inanıyorum

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ad:Eren
Soyad:Cömert
Daha önce hangi serverlerde çalıştın: PlatinCraft kapandı Skydia kapand legopvpkapandı daha cok server unutum
Plugin Bilgisi %55-%60 arası (ama sw skyblock olsaydı %70-%75 plugin bılgım var)
Kaç Serverde Çalıştın 19 9 tanesi skyblock geri kalan karışık daha varda bunlar en fazla acık olan serverler
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun 2-3 yıldır
Yaşın 17
Skype Adresin Garibanxd
Ts3 Varmı var
Skript Bilgisi %9
Herhangi yaptığın bir buildin resmi: benim sadece bı swde ssim var oda builde 3-4 kısı yapmıstık tek ssim var

Neden Biz: öbür serverler gibi cıvıtmıyacağınıza inanıyorum
Alındınız.

Ad:Berk
Soyad:Vermek İstemiyorum
Daha önce hangi serverlerde çalıştın:2 tane kendi serverim oldu.2 kez Admin 3 kez Moderator Oldum.
Plugin Bilgisi %65
Kaç Serverde Çalıştın:3-4
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun:6-7 Yıldır
Yaşın:15
Skype Adresin:facebook:berk-bah
Ts3 Varmı:Gerekirse Ts3 gelebilirim
Skript Bilgisi:%5-10 Felan
Herhangi yaptığın bir buildin resmi:o Kadar iyi değil ama isterseniz Skypeden Verebilirim.
Neden Biz:İyi Güzel Bir Servere Benziyorsunuz
Başvurunuz dikkate alınacak.

enespo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad:Muhammed Enes
Soyad:İmirgi
Daha önce hangi serverlerde çalıştın AsusCraft,BuğraFacitonCraft
Plugin Bilgisi %90
Kaç Serverde Çalıştın:2
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun:5
Yaşın14
Skype Adresin:KızılEjder392
Ts3 Varmı:yok
Skript Bilgisi %10
Herhangi yaptığın bir buildin resmi:yok
Neden Biz:Sizin Serverinizi Yükseltmye çalıçacağım+Admin olmak istiyorum+Serveeriniz Bağış Yapabilirim

DonsuzTurkk

java
En iyi cevaplar
4
Ad : Fatih Buğra
Soyad : UYANIK
Daha önce hangi serverlerde çalıştın(İSİM VERMİYENLERİN ŞANSI AZALICAK) : DarkCraftPvP , Kenid Açmış Olduğum Faction Sunucum , FluentPvP [Görüldüğü Üzere Daha Çok PvP Sunucularında Çalışmıştum Ama Kendi Faction Sunucumu Kurduğum Ve Factiona İlgi Duyduğum İçin Factiondan İYİ ANLARIM]
Plugin Bilgisi %? : %90
Kaç Serverde Çalıştın : 4-5
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun : 4
Yaşın : 14 [Yaşım Bende Biliyorum Biraz Küçük Ama Akıl Yaşta Değil Baştadır]
Skype Adresin : fatihbugrauyanik
Ts3 Varmı : Evet Var Hatta Sizin Yani Alınırsam Benim De Kadrosunda Olacağım Server İçin Bile Bir Ts Açabilirim
Skript Bilgisi %? : %10 [Pluginlerden Anlarım Skriptlerden Aram Yoktur]
Herhangi yaptığın bir buildin resmi : Benim Buildim İyi Değildir Ben Minecraftı Build Üzerine Oynamadığım İçin Bir Build Çalışmam Yok [Olsaydı Bile Çok Berbat bir şey Olurdu Buildim İyi Değildir Çünkü]
Neden Biz : Açıkcası Söylemek Gerekirse Başkalarının Yaptığı Gibi Serveriniz Çok Güzelmiş O Yüzden Demeyeceğim. Çünkü Serverinizi Görmedim Sadece Konunuzu Gördüm O Yüzden Başvuruyorum Bide Bende Uzun Zamandır Server Arıyordum O Yüzden.
Ne Olmak İstiyorsun Server'de : Hakkımda Hayırlıysa Admin Olmak İstiyorum.

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ad : Fatih Buğra
Soyad : UYANIK
Daha önce hangi serverlerde çalıştın(İSİM VERMİYENLERİN ŞANSI AZALICAK) : DarkCraftPvP , Kenid Açmış Olduğum Faction Sunucum , FluentPvP [Görüldüğü Üzere Daha Çok PvP Sunucularında Çalışmıştum Ama Kendi Faction Sunucumu Kurduğum Ve Factiona İlgi Duyduğum İçin Factiondan İYİ ANLARIM]
Plugin Bilgisi %? : %90
Kaç Serverde Çalıştın : 4-5
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun : 4
Yaşın : 14 [Yaşım Bende Biliyorum Biraz Küçük Ama Akıl Yaşta Değil Baştadır]
Skype Adresin : fatihbugrauyanik
Ts3 Varmı : Evet Var Hatta Sizin Yani Alınırsam Benim De Kadrosunda Olacağım Server İçin Bile Bir Ts Açabilirim
Skript Bilgisi %? : %10 [Pluginlerden Anlarım Skriptlerden Aram Yoktur]
Herhangi yaptığın bir buildin resmi : Benim Buildim İyi Değildir Ben Minecraftı Build Üzerine Oynamadığım İçin Bir Build Çalışmam Yok [Olsaydı Bile Çok Berbat bir şey Olurdu Buildim İyi Değildir Çünkü]
Neden Biz : Açıkcası Söylemek Gerekirse Başkalarının Yaptığı Gibi Serveriniz Çok Güzelmiş O Yüzden Demeyeceğim. Çünkü Serverinizi Görmedim Sadece Konunuzu Gördüm O Yüzden Başvuruyorum Bide Bende Uzun Zamandır Server Arıyordum O Yüzden.
Ne Olmak İstiyorsun Server'de : Hakkımda Hayırlıysa Admin Olmak İstiyorum.
Plugin bilginiz %90 ise yaptığınız plugini görmek istiyorum :)

Ad:Muhammed Enes
Soyad:İmirgi
Daha önce hangi serverlerde çalıştın AsusCraft,BuğraFacitonCraft
Plugin Bilgisi %90
Kaç Serverde Çalıştın:2
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun:5
Yaşın14
Skype Adresin:KızılEjder392
Ts3 Varmı:yok
Skript Bilgisi %10
Herhangi yaptığın bir buildin resmi:yok
Neden Biz:Sizin Serverinizi Yükseltmye çalıçacağım+Admin olmak istiyorum+Serveeriniz Bağış Yapabilirim

Plugin bilginiz %90 ise yaptığınız plugini görmek istiyorum :)

ProMcciler

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad:Ali Osman
Soyad:Eker
Daha önce hangi serverlerde çalıştın(İSİM VERMİYENLERİN ŞANSI AZALICAK):Birçok serverde çalıştım ancak hepsinin ismini unuttum.
Kaç Serverde Çalıştın:Sayısını tam hatırlamıyorum ancak 2-3 kez admin 2-3 kez rehber 1 kez usta rehber 2-3 kez moderatör 1-2 kez de builder oldum.
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun:2-3 yıldır
Yaşın:13
Skype Adresin:AliOsman43
Ts3 Varmı:Var
Neden Biz:Çünkü sizin gelişeceğinize ve süper bir server olacağınıza inanıyorum.
Ne Olmak İstiyorsun:Usta Rehber

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ad:Ali Osman
Soyad:Eker
Daha önce hangi serverlerde çalıştın(İSİM VERMİYENLERİN ŞANSI AZALICAK):Birçok serverde çalıştım ancak hepsinin ismini unuttum.
Kaç Serverde Çalıştın:Sayısını tam hatırlamıyorum ancak 2-3 kez admin 2-3 kez rehber 1 kez usta rehber 2-3 kez moderatör 1-2 kez de builder oldum.
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun:2-3 yıldır
Yaşın:13
Skype Adresin:AliOsman43
Ts3 Varmı:Var
Neden Biz:Çünkü sizin gelişeceğinize ve süper bir server olacağınıza inanıyorum.
Ne Olmak İstiyorsun:Usta Rehber
Umarım bilgilisinizdir.İşe CM olarak başlayabilirsiniz.Alındınız.