Yakında alacağım PC hakkında görüşleriniz

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Tiger lara baktım hatla Zotac lara kadar baktım. Tiger zaten stokta yok :/ Rami tek modül yaptım

Önerin için sağol
50 TL İnmiştir Max Upgradeye EL Vermesi İçin Tek Modül İyi Oluyor Ha Ben Upgrade Yapmam Diyorsan 2x4 Daha Kullanışlı Olabilir

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kasa biraz gereksiz olmuş 200 liraya 600w güç kaynaklı olan bi kasa vardı onu alıp anakarta biraz daha para ayır onun dışında soğutucu alman gerek yoksa soba yerine bilgisayarı kullanırsın ssd almana gerek yok bence soğutucu ve anakart daha önemli dediğim gibi kasadan arttırıp ssd yi almassan senin için daha iyi olur
bi de hangi monitörle kullanıcaksın bunu?

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne gerek var bukadar abartmaya
Dostum neyini abartmışım . Evet daha önceki konularımdaki hard core bir pc topladım zaten ona abartı dediler bunu yaptım :/[DOUBLEPOST=1435926747,1435926620][/DOUBLEPOST]
Kasa biraz gereksiz olmuş 200 liraya 600w güç kaynaklı olan bi kasa vardı onu alıp anakarta biraz daha para ayır onun dışında soğutucu alman gerek yoksa soba yerine bilgisayarı kullanırsın ssd almana gerek yok bence soğutucu ve anakart daha önemli dediğim gibi kasadan arttırıp ssd yi almassan senin için daha iyi olur
bi de hangi monitörle kullanıcaksın bunu?
Asusun 27" monitörü ile