vErdemSoykal
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese merhabalar yakında bir faction sunucusu açacağız Fakat sıradan bir sunucu olmayacak @BraveHero'nun yardımları sayesinde yeni özellikler ekledik.
@BraveHero'ya yardımcı olduğu için teşekkür ederim öncelikle
Bir sıkıntı olmazsa yakında yeni minecraft sunucumuz açılacaktır. 16.07.2016 tarihinde saat 20:00'da açılmasını planlıyoruz. Sıradan bir faction sunucusu olmayacak. Değişik özellikler getirdik.
- Evcil Hayvan Sistemi getirildi. Evcil hayvan kredi ile alınabilecek ve istediğiniz zaman yanınıza çağırı gönderebileceksiniz. Yanınızda durdukca size özellik verecek
-Düzenli etkinlik yapılacak çeşit çeşit yeni etkinlikler var
-Belirlenen günlerde P5 Boss Savaşı yapılacak
-Yeni Level Sistemi
Güzel ve değişik bir sunucu olmasını umut ediyoruz.
ve daha fazlası...
Fakir olduğum için internet sitesi açamadım hanturkmc.tr.gg adresinden gelişmelere bakabilirsiniz.
(Yakında resimleri koyacağım.)
Sunucunun açılması ertelenebilir çünkü @BraveHero beni çok yanlış anlamış.
@BraveHero'ya yardımcı olduğu için teşekkür ederim öncelikle
Bir sıkıntı olmazsa yakında yeni minecraft sunucumuz açılacaktır. 16.07.2016 tarihinde saat 20:00'da açılmasını planlıyoruz. Sıradan bir faction sunucusu olmayacak. Değişik özellikler getirdik.
- Evcil Hayvan Sistemi getirildi. Evcil hayvan kredi ile alınabilecek ve istediğiniz zaman yanınıza çağırı gönderebileceksiniz. Yanınızda durdukca size özellik verecek
-Düzenli etkinlik yapılacak çeşit çeşit yeni etkinlikler var
-Belirlenen günlerde P5 Boss Savaşı yapılacak
-Yeni Level Sistemi
Güzel ve değişik bir sunucu olmasını umut ediyoruz.
ve daha fazlası...
Fakir olduğum için internet sitesi açamadım hanturkmc.tr.gg adresinden gelişmelere bakabilirsiniz.
(Yakında resimleri koyacağım.)
Sunucunun açılması ertelenebilir çünkü @BraveHero beni çok yanlış anlamış.
Son düzenleme: