Yakında... Tekkitt!!!!!! / Vidyogamexd

Canİşcan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yakında tekkit çekmeyi düşünüyorum ayrıca kardeş kanal olmak isteyen altta yazabilir veya benle vidyo çekmek isteyen yorum yazabilir . Kanal :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ayrıca vidyolarımı izlerken lütfen beğenin sizin 2dkka izleyip bıraktığınızı düşünüyorum hadi beğenmek istemiyorsunuz bari yorum atın .

Canİşcan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kimse abone olmuyor abone olanlarda arkadaşlarım ayrıca tekkit multiplayer. Olacaktır

Advance

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Size tavsiyem feed the beast oynayın, redpower modu henüz eklenmedi gerçi ama yine de çok daha eğlenceli tekkitten.

Canİşcan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ftb (feed the beast) i araştırdım beğendim çekmeyi düşünüyorum ayrıca yakında leptop tamire gitcek yaklaşık bir ay vidyo paylaşamayacam

Canİşcan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Cuma tekkit ve feed the beast (ftb) eklemeyi düşünüyorum . Ayrıca tekkitin bir multiplayer serisi bir single serisi olacaktır yakında oynatma listesinide düzenlemeyi düşünüyorum .

gntege2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beraber çekebilirzi skype leqo121 yaş 15 tekkit hakkında bilgim var ama ftb yi tam bilmiyorum beraber çekebiliriz senin için sorun olmazsa

gntege2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yanlız Benim Bir Sorunum Var Ama hallederim Kısa Süre İçinde Senin İçin Sorun Olmaz Heralde ? Bide Senin Yaş Kaç ?

Canİşcan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tekkit yerine sky block çekicem bir arkadaşla kısaca bugün skyblock gelecek ayrıca bu günden sonra 3hafta kadar vidyo çekemiyecem ama vidyo paylaşmaya talışacağım usb ye atıp babamın pcsinden yüklicem ama onda minecraft çalışmıyor haa