Yalanla Yaşamak (Bekleyiş)

pieceofire99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
En az 10 dakika bekledim.gelmedi.Bende Biraz turlamaya karar verdim sokaklarda saatime baktığımda saat 1.30 tu elimi cebime soktum kapşonumu taktım ve yolda yürümeye başladım.Okdar zor durumdaydımki. Korkuyordum biraz.Önüme bir sokak çıktı ki yoldaki lambalar açılıp kapanıyordu.o yoldan geçtim.Bizim eve bakayım diye.Kovulduğum eve...

Ama geldiğimde ne göreyim. Polisler şerit koymuş evin etrafına koşar adımlarla eve gittim ve bir polise "ne oluyor?" dedim oda bana orada bir cinayet işlendiğini felan söyledi.30 yaşındaki bir adamın tüm aile bireylerini bıçakladığını söyledi.Üvey babam diye aklımdan geçti.Ve O adamın Evin içinde oluğunu söyledi.Eren i aradım.Açmadı Eren 3.aşama s*x aşamasına geçmiştir belki.bense orada bekledim polisler tekrar yapıyor dışarı çık diye adam aldırtmıyor.Bense o adama küfürleri yağdrıyordum.Polisler tutmasaydı daha fazla küfür edebilirdim.Eren i tekrar aradım en sonunda açtı.
-Alo kanka iyimisin
-Eren..
-Duydum kardeşim geliyorum oraya
-Nerden duydun
diye saçma bir soru sordum yanımda duran kameraları görmemiştim.Eren 5 dk sonra yanımdaydı.Eren de bana şaşkın bakarak "O p1ç herkesi öldürmüş değilmi?" dedi. Bense ağlayarak koyun gibi kafamı sallayarak evet dedim.İçimde oluşan küfürleri dışa vurmak istiyordum... yaklaşık 30 dk sonra polisler kapıyı kırdı.Üvey babam kapını ardında bekliyordu be pompalı tüfek ile iki polisi avlamıştı.Bense dehşetle olayları izliyordum.Ama polislerin sayısı daha fazlaydı ve babamın ayağına sıktılar.Yerde iki büklüm oldu.Üvey babam bana bakarak güldü
-ehe ne kadar güzel bir annem varmış
-Kapa çeneni
sonra da cebinden annemin fotoğrafını çıkardı.Ve yere attı.polisler şaşkın şaşkın izliyordu.Diğer polislerde ambulans çağırıyorladı.
-Annen bir *ahpeydi.
dedi Çok sinirlenmiştim
-Bana bak lan sen özür dilerim..
Eren ve polisler beni zor tutuyordu.Orta parmağımı babama kaldırdım.Ve müthiş bir refleksle Yerde yaralanan polislerin silahlarının birini alıp babama doğrulltum.Ve evin içine geçtim polisler ve Eren bana dur diyorlardı.Umursamadım.Silahı babama doğrultum.
Tam kafasına sıkmak istiyordum.Sadece silahı doğrulttum.Ve üvey babamın kafasına sıktım.Polislerde aynı ayna benim bacağıma vurmuştu.Eren hemen gelip Bana vuruyor "SERKAN SERKAN!" diye bağırıyordu.Bense o acıyla bayılmıştım.
Uyandığımda bir hastanede yatıyordum.Eren koltukta uyumuştu.Etrafıma bakındım sadece bir tane çekmece vardı.Zorla uzanarak oradan okuduğum kitap çıktı.Yine zorlada olsa kitabın sayfalarını çevirdim ve kaldığım yerden okumaya başladım.. Sizin için hayat s*x ten başka bir şey değil.O hissi hissetmek için ne paralar harcanıyor o paralar başka yararlı şeyler için harcansaydı gençlik empoze edilmez ve üreten bir devlet olurduk.Neden Türkiye de çok fazla nüfüs var düşündünüzmü? Azgınlık.Ben 16 yaşında niye Türkiyede çok fazla nüfüs var diye sorduğumda öğretmenimden bu cevabı almıştım.

Eren rüyasında homurdanıyor 1 kez daha diyordu.Bende tavana bakarak dünkü olayı düşünüyordum.Her bir düşünce beni daha fazla tahrik ediyordu...Yeter diyerek Derin bir nefes aldım.Yine ağlama moduna geçmiştim.
2dk sonra bir polis geldi.
Yanımdaki koltuğa oturdu uzun uzun bana baktı ve uzamış bıyıklarını kaşıdı.Polis derin bir nefes alarak konuşmaya başladı.
-Oğlum ne yaptım sen dün?
Bense sessizliğimle ortamı fazla geriyordum.Sonunda konuşacak cesaret buldum
-NE YAPSAYDIM O GERİZEKALI ANNEMİ ÖLDÜRDÜ!SİZE BIRAKSAK O SADECE HAPİSE GİRECEKTİ!..
Çok fazla bağırdığımı biliyordum ve istifimi bozmuyordum.Nefes alış hızım daha hızlandı.
Gözlerimin faltaşı gibi açıldğıını hissediyordum.
-Adamın aileni öldürmesi seninde onu öldürmen gerek anlamınamı geliyor?
Biraz bekledi ve çenesini kaşıdı
-Bak evlat bende olsam öldürürdüm.Hemde Tekrar TEKRAR TETİĞİ BOŞALANA KADAR SIKARDIM.
dedi sonlara doğru sesini yükseltmişti.
-Hapisemi gireceğim?
-Tabikide..
dedi ve bekledi sonra "hayır" dedi
Ben ne diyeceğim bilemiyordum.Sadece gözlerimi sık sık kırpıştırıyordum.Ve ağzımdan sadece "ben şey" çıkıyordu.Polis yanındaki yastığı aldı ve Gözlerime bakarak "BUNUN BEDELİ ÖLÜMDÜR"dedi ve yastığı suratıma dayadı nefes alamıyordum...

CpT.acK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aynen süper ama biraz garip olmuş polisin onu boümasıda neyse 3. bölümü bekliyorum