Yalanla Yaşamak (İlk Öğreniş)

pieceofire99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Öğreniş

siz salaksınız.Şöyle tanımlamalıyım siz zararsız salaklarsınız.Size göre kahkaha atılmadan geçen her saniye tedavi edilmesi gereken hastalık;eskisine göre biraz daha fazla tüketmemek de bir an önce çözülmesi gereken fakirliktir..

-Aman allahım peyinr ekmek yer gibi aşağlıyan bu kitapta neler buluyorsun?
diyorsunuz sanki.Ama Bu kitabı ben her akşam her gün okuyorum.Kitap benim sosyalleşme kaynağım ki sadece iki yerde sosyalleşebiliyorum.
1- Bu kitapta
2-Tanımadığım kızlarla s*x yaparak.
Arkadaşlarımın da hepsi bana benziyor.Yada ben onlara benzemeye başlıyorum.
8.sınıfda Çınar ı hamile bırakmıştım.Ve okuldan 45 günlük uzaklaştırma almıştım.
Artık Tüm inekler benden uzaklaşıyor.Tüm *ahpeler bana yaklaşıyor. Beni evine davet ediyorlar.Bu kadar baskıya dayanamadım ve okuldan ayrıldım.Yeni okulumdada farklılık yoktu... o zaman lise 2 deydim okula telefon getirip kızların eteklerinin altından frikik yapıp fotoğraf çekerdim.Ve bazı abaza çocuklara o fotoğrafları 10 liraya verirdim.Ama bunuda öğrenmişlerİşte o zaman kızlar beni şikayet etmişlerdi bu kadar olmaz diyecektim mahkemeye kadar çıkarttılar beni.İşte o zaman 1 ay hapse çarptırıldım.İşte bu zamanda sizin
-**** baban nerde?
diyeceğinizi bekliyorum.Babam çok küçükken öldü demek iterdim ama annem babamı 1 *ahpe ile evde yakaladı.Uvey bir baba buldu.. Oda beni sevmiş GİBİ yapmaktan başka bir *** yapmıyordu.Annem O zaman yavru vatan Kıbrısdaydı.
Üniverstiye geçtim pek bir şey olmadı.Klasik Partiler ve arkadaşlar.İşte bu dönemde ben gerçek arkadaşlarımı bulnuştum...Yani anlayacağınız benim hayatım REZALET geçti.
Üniversiteyi Isparta da bitimiştim. İnanın hangi üniverstie olduğunu sorarsanız
"İçkiliydim."
diyerek sizi başımdan atardım.
İlk Öğreniş Kısım 1 Sanırım içine boşa*ldım

Arkadaşım Erenlere her cuma giderdim.Hala hatırlıyorum.Ama artık evden atıldığıma göre hep Erenler de kalacağım.Nasıl mı evden atıldım?

Pazar ünüydü Ve ben Evdeydim.. Her zamanki gibi Bakkala gidip 5-10 kutu bira alıp kendimle parti yapıyordum.Koltuğa oturdum ve kanalları gezmeye başladım.yaklaşık 2 dk sonrada Eren aradı.
-Alo Serkan Senmisin Lan?
-He Eren benim kanka
-Göndereyimmi 1-2 kadın
İşte o an hayatımın en kötü hatasını yapmıştım.İçkiye lanet .
-Gönder gönder.
Annem ve BABAM evde yoklardı AVM ye gitmişlerdi.Çok geçmeden kapım çaldı ve içeri girdi.Kumral Yeşil gözlü Mini etekli Bir kız gelmişti eve. Cebimden parayı çıkarttım 60 milyonu kızın eline verdim.Ve odama geçtim.Kız Kulağıma fısıldayıp "prezervatifin" varmı? dediğinde İçkini etkisi geçmişti.Kızı evden yollayacaktımki Annemler kapıyı açıp içeri girmişti.

İşte böyle öğrenmişlerdi..Yani şimdi evde tek başına duran bir adama kız yollayayımmı denirmi?

-Kanka yerdemi uyuyacan kanepedemi.
-Valla Eren Neresi olursa olur panpa.
-kanepede uyu hacı.
diyerek güldü.
Gözümü kapadım ve uyumaya çalıştım.Çoook zor geceler geçiriyordum...Bitkin düşmüştüm.Uyumam gerekirdi. Uyandığımda her zamanki gibi kendi kendime söz veriyordum "bir daha olmayacak" Eren benden daha önce kalkmıştı ve sarımsaklı makarna hazırlamıştı.Onun spesyeli..Yemekleri belatlı konuşmaları ile bitirmiştik.Kahvaltıdan sonra tuvalete gitmek istedim.Ama dışarıya bahçeye çıkıp çiçeklerin arasına yaptım.Tuvalette ne gördüğümü hatırlamıyordum.İğrenç bir şey olsa gerek.. Tam eve gelecektimki Eren. +Kanka nereye -Eve kanka Eren başını s*ktir et anlamında salladı.ve kolumdan çekiştirerek arabaya oturdu.Yaklaşık 20 dk sonra Bir bardaydık Ve Slow müzik ile biralarımızı yudumladık. Eren beni dürterek yan masadaki kızları gösterdi.Bende "ee" anlamında kafamı ahmakça salladım.Eren barmene "Yan masadaki kızlara birer viski ver" dedi. ki ben eminim Eren in yanında 10 lirası vardı.Bende sadece bozukluk olarak 5 lira vardı....Kızlara viskiler geldikten sonra bizlere bakarak şerefe yaptılar.Eren de şerefe yaptı.Ama dünkü olay beni çok bozmuştu.. kız havamda hiç değildim.Ben Ereni dürtüp "tuvalete gideceğim" dedim.. Yarım saatlik bir keşif sonucunda tuvalete buldum ve girdim.İki seçeneğim vardı 1-açık tuvalete girmek 2-kapalı tuvalete beklemek kapalı tuvaleti bekledim.Ve bir tuvalete girdim. tuvaletten çıktığımda Eren bizim masada değildi kızların masasına gitmiş,konuşuyorlardı.Bende mecburen oraya oturdum arabayla gidecektim ehliyet yoktu.Kızlar bana bakıp "selam" anlamında el salladılar.Bense "Merhaba" dedim ve oturdum.Asık suratlı bir bebek gibi orada oturmaya başladım.5-10 dakika sonra alt penis kısmımda bir şey hissettim.baktığımda kız ayağımı penisime koymuştu. Dedim ya hiç havamda değilim ve masadan kalkarak Erene "Ben gidiyorum" dedim.Oda eminmisin manasında kafasını salladı.Cevap vermeden bardan çıktım ve Eren in evine yürümeye başladım. Eve vardığımda bir özür dilerim olduğumu hissettim.Çünkü anahtar Eren de kalmıştı ve ne zaman gelir bilmiyordum..Beklemeye başladım.

malherif

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Güzel ve biraz genç işine kaçmış başlıkta +18 diye belirtmeliydin bence :p ama hikaye güzel olmş devamın getir

pieceofire99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sağol aga başlık değiştirilmiyorki :D bende daha yeni farkettim başka yorum yazan yok herhalde :D
Niye tüm hikayeler ingilice isim :D

pieceofire99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
gerçek değil :D de hikayeye çok fazla küfür koyduğumu gördüm şimdi :D part2 küfürsüz olsun mu?

Emre Can KESKİN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
olabilir ama o kısmını değerlendirseydin güzel olurdu yinede güzel olmus:)
umarım devamını yakında getirirsin