- En iyi cevaplar
- 0
Yalnızlar olarak takım kursak zaten Barcelona'ya rakip çıkarız
O derece fazlayız yani. Ve psikologlar da bir türlü bizi sosyalleştiremiyor 
Dün akşam minika çocukta öylesine bir bakmıştım biriyle biri evleniyordu falan bir şey anlamadım"Biz farklıyız uleaaayn!!" diyosun[DOUBLEPOST=1410101439,1410101317][/DOUBLEPOST]MY LITTLE PONY BAŞLADI!!! YEEEY!! Minika Çocuk'u açın izleyin ^^
İzlemeye gidiyorum hoşçakalın.
Bnm psikologla beraber talip arıyoz bizYalnızlar olarak takım kursak zaten Barcelona'ya rakip çıkarızO derece fazlayız yani. Ve psikologlar da bir türlü bizi sosyalleştiremiyor
![]()
Özelden anlatıyım mıÇok büyük hayal kırıklığı yaşadım az önce... My Little Pony başlamıyormuş... BİTİYORMUŞ![]()
Harbi izlion mu? :alay:Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım az önce... My Little Pony başlamıyormuş... BİTİYORMUŞ![]()
Bende eskiden Mc Donalds ın çocuk menüsünde verdiği köpekleri biritiriyodumEvet ^-^
@Zorinkun_ bnm bilgin kapanma sebebi fanmış ._.Sağolasın.Bilgisayarımı kırdım 2 saat önce yalnızlıktan,şu an tamirde.Fanı,şarj soketi ve anakarttaki kablolar parçalanmış.Az önce aradılar,Yarın öğlende @Laloww_' a geri dönüyorum...
Samsung Galaxy S4 Mini'den yollandı.
Ya fan bilgisayarı soğutmuyodu,soğutucu aldık yok,tamirciye götürdük yok.(Tamircide tekrar götürelim diye macun sıkıomuşNasıl becerdin fanı :/
Fana ne gerek var ayda 1 içini elektrik süpürgesiyle çek oh mis.Ya fan bilgisayarı soğutmuyodu,soğutucu aldık yok,tamirciye götürdük yok.(Tamircide tekrar götürelim diye macun sıkıomuş)
Sonunda sinirlendim,Çevirdim bilgisayarı bi kodum leptopun arka kapak getti fan düştü...
Samsung Galaxy S4 Mini'den yollandı.
Diooosuuunn .-.Fana ne gerek var ayda 1 içini elektrik süpürgesiyle çek oh mis.
Bizi unutmazsın artık