Yanlışlıkla da olsa kız arkadaşımla yaşamak istediğim an

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer bir an yaşayacak olsam o karşı cins olmazdı bunu bilmeniz yeter :(
Köpeğin ve sen sıcak şöminenin başında miss gibi bir kahve ile kitap okuyor olurdunuz değil mi?[DOUBLEPOST=1416495820,1416495705][/DOUBLEPOST]
Sen hiç aşık olmamışsın belli. Gülü seven dikenine katlanır mantığı. O kadar nefret ediyorsan, gider kendine kaslı ve yakışıklı bir erkek bulur onla sevişirsin.
Olmadı bunun gibilerle her türlü fantaziyi yaşar hem bunlar para tuzağı da değiller yeter ki sevgili gibi takıl bunlarla. :p

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Köpeğin ve sen sıcak şöminenin başında miss gibi bir kahve ile kitap okuyor olurdunuz değil mi?[DOUBLEPOST=1416495820,1416495705][/DOUBLEPOST]
Olmadı bunun gibilerle her türlü fantaziyi yaşar hem bunlar para tuzağı da değiller yeter ki sevgili gibi takıl bunlarla. :p
Aynı ben işte .s

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı ben işte .s
Bak bi kere burada yanlış anlaşılmasın fakat benim attığım fotoda ki gibi bir tipin olsaydı sen var ya tam anlamıyla bir kız mıknatısı olurdun.Şaşırmayın O kişi gay değil pek kimse bilmez kızlar yaoi manyağıdır (gay anime) ve o tip erkeklere bir demirin mıknatısa yapışması misali yapışır çoğu kız yani sen bu tiple super con gibi cosplayerların buluştuğu bir mekanda bulun seninle foto çektirmeyen sana yavşamayan kız kalmaz benden demesi. B) :kgül:

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bak bi kere burada yanlış anlaşılmasın fakat benim attığım fotoda ki gibi bir tipin olsaydı sen var ya tam anlamıyla bir kız mıknatısı olurdun.Şaşırmayın O kişi gay değil pek kimse bilmez kızlar yaoi manyağıdır (gay anime) ve o tip erkeklere bir demirin mıknatısa yapışması misali yapışır çoğu kız yani sen bu tiple super con gibi cosplayerların buluştuğu bir mekanda bulun seninle foto çektirmeyen sana yavşamayan kız kalmaz benden demesi. B) :kgül:
Yani vücut olarak kaslı bir vücuda sahibim
fakat saçlarım resimdeki gibi değil
Ama istesem aynı resimdeki gibi yapabilirim
Gözlerimi aynen öle yaparsam
Benim çevremde de 50 yaş altı yoktur pek
Beni anlayan bir arkadaş falan çok yok :(
O yüzden çok garip tepkilerle karşılaşabilirim
O yüzden genelde doğal takılmaya çalışıyorum.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani vücut olarak kaslı bir vücuda sahibim
fakat saçlarım resimdeki gibi değil
Ama istesem aynı resimdeki gibi yapabilirim
Gözlerimi aynen öle yaparsam
Benim çevremde de 50 yaş altı yoktur pek
Beni anlayan bir arkadaş falan çok yok :(
O yüzden çok garip tepkilerle karşılaşabilirim
O yüzden genelde doğal takılmaya çalışıyorum.
Aynı yerde yaşayacaktık var ya. :( Ben de aynı sorunlarla karşılaşıyorum hep.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@Vienicome ve @Zurinqun benimkiyle ne yaptığımızı biliyorlar.
Hihihihihi ^^,
Çok tatlusunuz. ;( Selma apla çok tatlu sen çuk yakuşuklusun Kümal abü. ;([DOUBLEPOST=1416506267,1416506082][/DOUBLEPOST]
Çok tatlusunuz. ;( Selma apla çok tatlu sen çuk yakuşuklusun Kümal abü. ;(
Kümal abü eve kendüsüyle yattuğum komşu kızı geldü ablasuyla bürlükte annemle kunuşuyurlar ne yapmalüyüm. :(

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok tatlusunuz. ;( Selma apla çok tatlu sen çuk yakuşuklusun Kümal abü. ;([DOUBLEPOST=1416506267,1416506082][/DOUBLEPOST]
Kümal abü eve kendüsüyle yattuğum komşu kızı geldü ablasuyla bürlükte annemle kunuşuyurlar ne yapmalüyüm. :(
Yatmak derken?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayal gücüyle kafa bulan arkadaşlar çıktı şimdiden tebrikler..Onun dışında kız dediğin narin ve sevecen olmalı.
Bu arada bu muhabbet kız-erkek ilişkileri ile geyik geçildi bir ortam "cinsellik" de alakalı bir durum fakat pek de abartıp tartışmaya gerek yok.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Anlamadüysen uygulamalü bür şekülde anlatabülürüm. :(
Hayal gücüyle kafa bulan arkadaşlar çıktı şimdiden tebrikler..Onun dışında kız dediğin narin ve sevecen olmalı.
Bu arada bu muhabbet kız-erkek ilişkileri ile geyik geçildi bir ortam "cinsellik" de alakalı bir durum fakat pek de abartıp tartışmaya gerek yok.
Okula makyajla gelen heç ders çalüşmayan küfür eden fakat sevecen ve narin ulan bir kız da mı üyüdür yanü. :(