YAPAMAYANLAR ICIN OTOMATIK KARPUZ VE BALKABAGI TARLASI SAVESI VE VIDEOSU

İşinize Yaradı Mı ?

• Evet

Kullanılan: 3 42.9%
  • Biraz

Kullanılan: 2 28.6%
  • Hayır

Kullanılan: 1 14.3%
  • Çok Gereksiz

Kullanılan: 4 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    7

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
UYARI : GEREKSIZ DEMEYIN YAPAMAYANLAR VEYA USENENLER VAR BUNU OKUMADAN KONUYA GECMEYIN :)

Evet Arkadaşlar Bugün Yaptığım Otomatik Karpuz Ve Balkabağı Tarlasını Savegame Olarak Atacağım

İlk Olarak Videosunu Veriyim (Video Benim Değil)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Görüntüler :

Umarım işinize yarar ve beğenirsiniz tarlanın bi tarafı karpuz bi tarafı balkabağı yaptım ben onlara 1 blok uzakta su var gizledim onları falan altta da devre var videoyu izlerseniz görürsünüz butona basınca çalışır butonun önündeki camı kırabilirsiniz güzel görünsün diye koymuştum kırınca butona daha rahat basarsınız bu sistem çok pahalı değil yani hopper ve redstone olsun yeter zaten videoyu izleyip yaparsınız neyse görüşürüz. bu arada video benim değil bi yerden alıntı sistem hariç gerisini ben dizayn ettim ustunu camla kapadım arkaya giriş kapısı falan koydum işte. neyse kolay gelsn iyi forumlar
----------------------------------------E D I T-------------------------------------------------------
NOT : HER VERSIYONLA UYUMLUDUR YUKARIDAN INDIREBILIRSINIZ IYI FORUMLAR

Lgncar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gereksiz demeyin diyorsun ama yukarıdaki ankette gereksiz diye seçenek var :D madem demememiz lazım neden öyle bir seçenek koydun