Yapdıgım İlk Oyun v0.1.0(Proje Kısa Süreline Durduruldu)

İyi Olmuşmu

• Evet

Kullanılan: 6 75.0%
  • Hayır

Kullanılan: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

KrolingEr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merabah Bugün Sizlerle Yapdm İlk Oyunu Tanıtıcagım

Tuşlar
W
A
S
D
Shift
C
Sağ Klik
Sol Klik
Bunlar Tüm Gamerların Bildigi Tuşlar Başka Tuş Yok

Ve Oyun İlk Versiyonunda Daha Onun İçin Kötü Olabilir Oyun yapımcısı Dedin Kötü Olsada Yoruma Evet Der Ve Oyun Şuanda Sıkcı Sadece Bir dağ Etrafında Ateş Ediyoruz
2. Versiyonunda Canavarda gelicek silah değiştirme ve o alanın hepsine gezme olacak ve çok büyük alan olacakdır

Oyunun Bugları(tespit ederseniz söyleyin)
Gizli Bir Geçit Var Oradan Ormana Çıkıyorsunuz
Ve İlk Açılışda En Fazla 1 dk Bekletiyor

V2 İstekleri:
Yaratık
Düşman
Çıkış Tuşu
Multiplayer
3D Cizim

Fazla Uzatmadan Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virüs Total:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Resim:
,

Son düzenleme:

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
oyun sorunlu galiba ilk başta çalışmadı malware falan olarak algılandı tabii ki ilk yapışta çok iyi olmayabilir ama iyi deneme

KrolingEr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyun sorunlu galiba ilk başta çalışmadı malware falan olarak algılandı tabii ki ilk yapışta çok iyi olmayabilir ama iyi deneme
buglar kısmını okudunmu ve neyi deneme aga bu virüs degil unity ile yapdım virüs totalde var ilk açlışda bi donuyo sonra geri açılıyo

Edit:Resim Bile Koyarım

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
buglar kısmını okudunmu ve neyi deneme aga bu virüs degil unity ile yapdım virüs totalde var ilk açlışda bi donuyo sonra geri açılıyo

Edit:Resim Bile Koyarım
Virüslü olduğunu söylemedim virüs olarak algılandığını söyledim bu oyun denemene de iyi dedim[DOUBLEPOST=1400509083,1400509034][/DOUBLEPOST]Konuya Resim koyman daha iyi olmuş

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Unity 3D. Bi ara denemiştim. Anlatımdaki gibi şeyler dışında bişeyler yap. düşman koy. ve mümkünse multiplayer destekli olsun...
Ve adamın doğru düzgün 3d çizimi...

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
En azından bir çıkış düğmesi ekle :) yine o güvenlik sorun larınıda hallet başka yaratıklar falan da ekleyebilirsin

KrolingEr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Unity 3D. Bi ara denemiştim. Anlatımdaki gibi şeyler dışında bişeyler yap. düşman koy. ve mümkünse multiplayer destekli olsun...
Ve adamın doğru düzgün 3d çizimi...
multiplayer biraz imkansız düşman koyucagım v2 de fakat 3d çizim derken anlamadm ? karakterin resminimi[DOUBLEPOST=1400511604,1400511345][/DOUBLEPOST]V2 Ye başladım el eklenicek harita büyücek düşmanlar gelecek fakat biraz uzun sürebilir yazdım kod düşmanlara uyum saglamıyo

Edit Bide Görevler Eklenicek

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
3d çizimi yani bizim görüntümüze benzesin adam. Ve lütfen ama lütfen multiplayer...[DOUBLEPOST=1400511942,1400511740][/DOUBLEPOST]Demek istediğim multiplayer dosyası olsun en azından arkadaşlar ile oynayabilelim...

KrolingEr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3d çizimi yani bizim görüntümüze benzesin adam. Ve lütfen ama lütfen multiplayer...[DOUBLEPOST=1400511942,1400511740][/DOUBLEPOST]Demek istediğim multiplayer dosyası olsun en azından arkadaşlar ile oynayabilelim...
denyecegim :) ama dedigim gibi haftalar alabilir yapmam koları 0 lamam gerek düşmanlar uyumsuzluk yapiyor e mailden ne isterseneiz mesajını atın [email protected]

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
e-mail atamıyorum :D[DOUBLEPOST=1400512244,1400512213][/DOUBLEPOST]ve virüs algılıyor...

KrolingEr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi bende nie sorun yok ya konu kilit pls hatta kapat kimse görmesin madem virüslü :( ozaman bida emek vermem pardon beyler emek verdim için bilmiyorum virüs oldunu