Yapdıgım Oyun V000.01(3D)

Oyun Nasıl İlk Sürümüne göre

• İyi

Kullanılan: 1 33.3%
  • Kötü

Kullanılan: 2 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    3

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkeze Merabah Şuanda Size Yapdığım Oyunu Sunuyorum Her ne kadar Bu Haritası Küçük Olsada Bundan Sonraki Updateimde Köy Ekliyecegim Karakterimiz Çok Yavaş Araba Ekliyeceğim Bide Crosshair en önemlisi :D silahın dürbünyile bakmak zorundasınız !!! oyun tabi aha ilk versyonunda neden resim yok:zaten 41mb hadi akk diyelim oyun zaten kücük bir yerde geciyo toplasan 1 köy çıkamaz çekmenin anlamı yok :)

link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virüs total:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Virus Scan Linki, resim koy aksi takdirde konun arşive alınabilir.[DOUBLEPOST=1393349725,1393349405][/DOUBLEPOST]Oyunu inceledim, bende Unity 3D ile oyunlar yapıyorum fakat bu aşırı dandik olmuş alınma ama. Bir menüsü bile yok çıkmak için illa ALT + F4 yapacağız, neyse diğer projelerinde geliştirmen dileği ile.

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Virus Scan Linki, resim koy aksi takdirde konun arşive alınabilir.[DOUBLEPOST=1393349725,1393349405][/DOUBLEPOST]Oyunu inceledim, bende Unity 3D ile oyunlar yapıyorum fakat bu aşırı dandik olmuş alınma ama. Bir menüsü bile yok çıkmak için illa ALT + F4 yapacağız, neyse diğer projelerinde geliştirmen dileği ile.
.( görmüyormusun v000.01 daha beta bile del

hem ben profesyönelimmi dedim

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
.( görmüyormusun v000.01 daha beta bile del

hem ben profesyönelimmi dedim
Bir menü yapmak için profesyonel olmana gerek yok, 000.01 ise bu daha çok yolun var bu oyun 1.0 olmaz söyleyeyim. Azcık video izle öğren ne kadar basit olduğunu görürsün, herkes oyun yapabilir fakat buna gerektiği kadar emek veremez.

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir menü yapmak için profesyonel olmana gerek yok, 000.01 ise bu daha çok yolun var bu oyun 1.0 olmaz söyleyeyim. Azcık video izle öğren ne kadar basit olduğunu görürsün, herkes oyun yapabilir fakat buna gerektiği kadar emek veremez.
gecenin 5:30 da oyun yap okula gitmene 30 dk varkende görem

edit:atar icin pardon *-* DASDAS:DAS:Dsa şuana zaten o oyun nasıl tepki vericginizi ögrenmek icindi asıl şimdi yapmaya başladım 30 dk da oyunmu yapılırmış /*-*\