Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar İyi günler Server'ımız için Oyuncular için satılacak warp için bir ev yaptım bakalım siz beğenecekmisiniz
Ayrıca 10 Üzerinden Kaç verirsiniz Teşekkürler.
Düşüncen Güzel Olmus Fakat Evin Yapıldığı Block ve Bahce Duvarı mı ne Oun Üstünde Yaprak Blockları Var ya* Oranın Görüntüsü Hoşuma Gitmedi. 10 Üzerinden 7 veririm güzel olmus onun dışında
bahçe gayet kullanışlı güzel olmuş fakat evin içini/dekorlarını'da görmek isterdim yinede emeğe saygı )
10 Üzerinden 7 veririm
Bırakın oyunculara küçük gelsin oda puan toplayıp kendine büyük ev alır her şey çaba sarf etmek değil mi?
bahçe gayer kullanışlı güzel olmuş fakat evin içini/dekorlarını'da görmek isterdim yinede emeğe saygı )
10 Üzerinden 7 veririm
Bırakın oyunculara küçük gelsin oda puan toplayıp kendine büyük ev alır her şey çaba sarf etmek değil mi?
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.