Yapı yapmaktan hoşlanıyormusunuz ? Ozaman kanalım tam size göre !

JustUtku

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben utku ve sizlere yapıtlarımı gösterdiğim bir kanalın yöneticisiyim yapıtlarımın çoğu pixel art olmasıyla birlikte gerçekçi yapıtlarda var örneğin tenis kortu modern ev gibi v.b v.b ve beni sevmeyen insanlarda var ama ben bunları takmamaya çalıştıkça diss bot yiyorum arada sırada bana küfür edenlerde oluyor fakat bu forum da bana yardımcı olabilecekler olabiliceğini düşünüyorum ! bana destek çıkmanızı istiyorum kanalımın gelişmesini ve kocaman bir aile olmak istiyorum umarım beni anlıyorsunuzdur ! eğer kanalım yeteri kadar büyürse diğer kanallara destek için tanıtım videoalrı çekiceğim ! umarım kanalımı beğenirsiniz skypem : justutkuhd bir sorunuz ve ya sorununuz varsa danışabilirsiniz Build dersleride verebilirim ( çok iyi değilim fakat elimden geleni yapıyorum ) hepiniz adamsınız <3

----------> /:yıkıl::aşık: / https://www.youtube.com/channel/UCK3xKqf71xM35511mW9mW5A/videos /:yıkıl: :aşık:/ <--------

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Ruh hali
Kanalındaki tüm videolara baktım tabi hepsini izlemedim bir kaçını.İlk olarak şunu söyleyeyim en son attığın videodaki küçük ev alıntı.Sonra niye diss botu yiyorum diyorsun.Hep pixelart yapıyorsun ki zaten hepsi internetten bakma yani alıntı bunda da pek izlenmezsin.Modern build yapıyorsun ara sıra ki onlar iyi değil kötü de değil idare eder ama buildini geliştirmen lazım.Şahsen kanalın pek izlenecek bir kanal değil konsept değiştirmen lazım özellikle pixel art konusunda. 4/10

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Açık konuşmak gerekirse sadece bir videoyu izledim onun da tamamına bakmadım çünkü kılıca baka baka yaptığın halde yanlış yaptın. @Mr_ArifK ' ya katılıyorum.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bence ne olursa olsun devam et yaptıkça gelişirsin. Tabi profösyönel build incelersen de kendini çok geliştirirsin. Pixel Art konusunda yeteneklisin. Ne kadar çok yaparsan o kadar gelişirsin. Yani denenlere aldırma sen videonu çek ilgilenen izler. Bide yaptıklarının linkini koyarsan ilgi 2 katına çıkabilir.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Ruh hali
Bence ne olursa olsun devam et yaptıkça gelişirsin. Tabi profösyönel build incelersen de kendini çok geliştirirsin. Pixel Art konusunda yeteneklisin. Ne kadar çok yaparsan o kadar gelişirsin. Yani denenlere aldırma sen videonu çek ilgilenen izler. Bide yaptıklarının linkini koyarsan ilgi 2 katına çıkabilir.
Pixel artta yetenek diye bir şey yoktur link koysa izlenmeler artmaz zaten internete yazınca anında çıkıyor.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

JustUtku

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sanırım çoğunuz doğru okumamışsınız sadece pixel art demiyorum :)

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sanırım çoğunuz doğru okumamışsınız sadece pixel art demiyorum :)
Sen videonu çek kimse annesinin karnından 1 milyon aboneyle doğmadı kullandığın içeriğin ucu açık kendini çok geliştirebilirsin bence aynen devam :D