(Yapım Aşaması)The Arrow Önerileriniz?

Haritanın Geleceği Sizce Nasıl?

• Güzel Olmuş Bence,Gideri Var.

Kullanılan: 4 36.4%
  • Hiç Güzel Olmamış Devam Etme Sen Bence.

Kullanılan: 1 9.1%
  • Eh İşte İdare Eder.

Kullanılan: 4 36.4%
  • Buildler Baya Kötü. ( :( )

Kullanılan: 2 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    11

BeyzanurAy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
THE ARROW İsimli Ok Ve Yay'a Dayalı Bir Map Vardı Bi Zamanlar.. (1Sene Önce)
Yapıcaktım Güyya Ama Araya Lol'dü Oydu Buydu Birsürü Oyun Girince Haliyle
Minecrafta Ve Foruma Ara Verdim Geri Dönüşüm İçin Bi Harita Yapıyım Dedim.Daha Doğrusu

Yapmaya Çalıştığım Haritama Devam Ediyim Dedim.

Uzun Lafın Kısası Bir Harita Yapıyorum.şu an Saat 7:00 Birazdan Uyucam Akşam Devam Edicem
Haritanın Sürdürebilirliği Açısından Sizin Ok Ve Yayla,Atışla,Bilmeceyle Yapılabilecek Küçük,Büyük
Bölümler Varsa Aklınızda Durmayın Bana Söyleyin =) Fikir Tükendi Tükenecek Bende Kısa Bir Map
Olmasını İstemiyorum.Eğer Bi Öneriniz Varsa Lütfen Bunu Yorumlarda Bildirin.

Arkadaşlar Resimlerde Gördüğünüz Şahane (!) Buildler Benim Sihirli Parmaklarım Ve Elim Tarafından Yapıldı :p
Ama Bunlar Geçici Build.Builderimiz Ömer Bey Teşrif Ederlerse Akşam Bunları Kırıp Daha Güzellerini Yapıcağını Söylüyor Artık
Bilemiyorum :p Hadi Ben Yattım İyi Geceler .s

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bir alan yap yarasaları koy ok ile vurulsun.

ZedPress

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kaleler ve orta çağ dan kalma binalar Texture Pack . 1.10 Da yapıyorsanız yada 1.9 O havada uçmamızı sağlayan bir şey vardı onu okları koyduğu şey olarak editleyebilirsiniz .

BeyzanurAy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En azından uğraşıyorsunuz biz bir map yapıyoruz 4-5 kişi haftadan haftaya oluyor oda girip çıkmak oluyor :(
@junitre @Adragos
En Azından Siz 4-5 Kişisiniz :(

Kaleler ve orta çağ dan kalma binalar Texture Pack . 1.10 Da yapıyorsanız yada 1.9 O havada uçmamızı sağlayan bir şey vardı onu okları koyduğu şey olarak editleyebilirsiniz .
1.8 de yapıyoruzda belkide şu kale fikrini kullanabilirim teşekkürler

Bir alan yap yarasaları koy ok ile vurulsun.
Devamında Neler Olucak :D

ZedPress

Marangoz
En iyi cevaplar
0
The Arrow Dizisinden mi Aklınıza Esti Bu Fikir.

#Öyleyse;
Bence Adventure Tarzında Olsun Yani Buton'a tıkla gibi şeyler olmasın.
Bir Yol Hazırlayın ve Yolları Bazı Yerlerde 2'ye Bölün Hikaye Oyuncunun İsteklerine Göre Şekillensin. ve Testfor Komutunu Öğrenin . Mesela Adam Yoldan Geçerken Testfor Komutu Yola göre ayarlansın . Bug Oluşmaması İçin Oyuncu'nun "Testfor komutu ile redstone enerjisi geldiğinde" Arkasına Yolu geri dönemesin Diye Geçemeyeceği Şekilde Barrier Koyabilirsiniz. "Açıkçası Bunu Yapmanın Binlerce Yöntemi Var ."

Bu Şekilde Olmalı ki Yaparsanız Kesinlikle Oynayacağım. :)

BeyzanurAy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
The Arrow Dizisinden mi Aklınıza Esti Bu Fikir.

#Öyleyse;
Bence Adventure Tarzında Olsun Yani Buton'a tıkla gibi şeyler olmasın.
Bir Yol Hazırlayın ve Yolları Bazı Yerlerde 2'ye Bölün Hikaye Oyuncunun İsteklerine Göre Şekillensin. ve Testfor Komutunu Öğrenin . Mesela Adam Yoldan Geçerken Testfor Komutu Yola göre ayarlansın . Bug Oluşmaması İçin Oyuncu'nun "Testfor komutu ile redstone enerjisi geldiğinde" Arkasına Yolu geri dönemesin Diye Geçemeyeceği Şekilde Barrier Koyabilirsiniz. "Açıkçası Bunu Yapmanın Binlerce Yöntemi Var ."

Bu Şekilde Olmalı ki Yaparsanız Kesinlikle Oynayacağım. :)
Dediğin Fikri Yapabilirim Fakat The Arrow Dizisini İzlemedim Fakat İzlemeye Başlıcam Oyüzden Nasıl Bi Harita Yapabilirim O Şekilde Bilmiyorum

ZedPress

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bende İzlemiyorum Ama Adından Fikirler Çıkartılabiliyor :)

utkutekten123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğin Fikri Yapabilirim Fakat The Arrow Dizisini İzlemedim Fakat İzlemeye Başlıcam Oyüzden Nasıl Bi Harita Yapabilirim O Şekilde Bilmiyorum
Bak şimdi bi üs yap ordan ok felan bulsun adam sonra mesela depo gibi bişi yap içine dia setli iskeletler felan koy sonra orda daha güçlü bir yay olsun deponun bodrumuna girilsin ordada zombiler olsun kılıçlı bıçak tarzı texture ile süper olur arrowdan 1-2 bölüm izle yeter zaten anlarsın mantığı :D

BeyzanurAy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak şimdi bi üs yap ordan ok felan bulsun adam sonra mesela depo gibi bişi yap içine dia setli iskeletler felan koy sonra orda daha güçlü bir yay olsun deponun bodrumuna girilsin ordada zombiler olsun kılıçlı bıçak tarzı texture ile süper olur arrowdan 1-2 bölüm izle yeter zaten anlarsın mantığı :D
Bunu Düşünücem :D

ZedPress

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Güçlü Yay:
/give @p bow 1 0 {ench:[{id:48,lvl:10},{id:50,lvl:10},{id:51,lvl:10}
]}

The Arrow Filmindeki Başrolun Kiyafeti;

/give @p leather_chestplate 1 0 {AttributeModifiers:[{AttributeName:"generic.movementSpeed",Name:"generic.movementSpeed",,Amount:0.03,Operation:0,UUIDLeast:1,UUIDMost:1},{AttributeModifiers:[{AttributeName:"generic.maxHealth",Name:"generic.maxHealth",,Amount:0.03,Operation:0,UUIDLeast:1,UUIDMost:1}]}

Renk Eklemeyi Öğrenince Siyah Renk Ekliyeceğim.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Devamın daha zorlaştır orası artık senin hayal günücüne kalmış.

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Arrow güzel dizidir izlerim ondan esinlendiyseniz.
En azından uğraşıyorsunuz biz bir map yapıyoruz 4-5 kişi haftadan haftaya oluyor oda girip çıkmak oluyor :(
@junitre @Adragos
4-5 değil 13-14 kişi var,senin ondan bile haberin yok dostum bi girince insan konuşur biz her gün haritaları yapıyoruz açık olan arkadaşlarla. :)
Ancak 4-5 kişi dağılan eski ekibimizdeki arkadaşların sayısı,eğer onu kast ettiysen ama haftadan haftaya girip çıkmak? -_-