Yapım Aşamasında Olan Arap Temalı Şehir + Kale

• Konuyu başlatan LifeTaker
  • Başlangıç tarihi
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Cami Pek Olmamış Fakat Düşünce Güzel Bu Arda Build İçin Ayrı Survival İçin Ayrı Texture Kullanmalısın LbPhoto Pek Creativeye Uygun Değil :)

Ne kullanayım sence?[DOUBLEPOST=1375868920,1375868795][/DOUBLEPOST]

Arkadaşlar artık john smith texture pack kullanmaya başladım caminin de resmini atacağım. Gördüğünüz turuncu evler oranın soylularının evi daha ev eklenecek aa ne kadar az demeyin :D :D Pazara başladım biraz yavaş yavaş bu kadar yavaş illerliyor çünkü bir sunucuya builder olarak alındım sunucu açılana kadar yavaş ilerleyecek :D

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne kullanayım sence?[DOUBLEPOST=1375868920,1375868795][/DOUBLEPOST]

Arkadaşlar artık john smith texture pack kullanmaya başladım caminin de resmini atacağım. Gördüğünüz turuncu evler oranın soylularının evi daha ev eklenecek aa ne kadar az demeyin :sırıtmak: :sırıtmak: Pazara başladım biraz yavaş yavaş bu kadar yavaş illerliyor çünkü bir sunucuya builder olarak alındım sunucu açılana kadar yavaş ilerleyecek :sırıtmak:

Soylu evi dedinde biraz daha büyük yapilabilinirdi.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Daha eklyecegim cok sey var bi kat daha cikcam

Enes Baba tarafindan Android cihazimdan gönderildi.[DOUBLEPOST=1377000537,1375911776][/DOUBLEPOST]+Güncel

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minareler biraz daha kalın yapabilirdin :) böyle çok ince gözüküyo tepeside yuvarlak olması değişik bir şey ama buda güzel gözüküyor :D
bittiğinde daha iyi olcağına inanıyorum :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Teteşekkür ederim :)[DOUBLEPOST=1381155300,1377003128][/DOUBLEPOST]arkadaşlar biliyorum konu hortlayacak ama bunun da save dosyasını bir türlü bulamadım :(

Kirit0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Uğraştığın Çok Belli Oluyor Çok Beğendim Bana güzel fikirler veriyorsun +Like