Yapım Aşamasında Olan ve Türkiye'de Bir İlk Olan RPG Sunucumuza Builder Alımı

Tinerfight

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi sunucu konusu,oynanışı bakımından Türkiye'de bir ilk. Böylesine büyük beklentisi ve projesi olan sunucumuza en iyi mimar gerekli. Bunun için sadece profesyonel olanlar altta bıraktığım forumu doldursun. Şunu da belirteyim mimar arkadaş bizimle hep iletişim içinde olacak ve yapım aşamasında sürekli olarak çalışılacak. Forum:
- Adınız ve Soyadınız Nedir ?
- Bize profesyonel deneyiminizi anlatın.
- Değişik ve önceden yapılmamış yapıları yapma ve hayal gücünüz hakkında 100 üzerinden bir puan verecek olsanız kaç verirdiniz ?
- Günde en az kaç saat online olabilirsiniz ?
- Kararlı bir kişiliğe sahip olduğunuzu söyleyebilir misiniz ?
- Yaşınız kaç ?
- Skype Adresiniz ?(Seçilenler en yakın sürede eklenecektir)
- Yaptığın yapıların resmini at.(Zorunludur)

Son düzenleme:

AnilEryigit

Marangoz
En iyi cevaplar
0
- Adınız ve Soyadınız Nedir ? Anıl Eryiğit
- Bize profesyonel deneyiminizi anlatın. Daha Önce 3 Serverda Builderlik ve Adminlik Yaptım Ve Elimden Geldiğince Servera Vakit Ayırdım Bunları Şöyle Anlatabilirim TNe Zaman Canım Sıkılsa Oturup Buildlerimi Geliştiriyorum Ve Etrafımdaki Profosyonel Builderlerdan Yaptığım Buildlerin Nasıl Olduğunu Soruyorum Evet Onlarda Eleştiri Yapıyorlar Zaten Builderların Eleştiriye Açık Olması Lazım.
- Değişik ve önceden yapılmamış yapıları yapma ve hayal gücünüz hakkında 100 üzerinden bir puan verecek olsanız kaç verirdiniz ? %89
- Günde en az kaç saat online olabilirsiniz ? Günde Yaklaşık 7 Saat Aktif Olabilirim.
- Kararlı bir kişiliğe sahip olduğunuzu söyleyebilir misiniz ? Kararlı Bir Kişiliğe Olduğumu Düşünmeden Söyleyebilirim.
- Yaşınız kaç ? Yaşım 15.
- Skype Adresiniz ?(Seçilenler en yakın sürede eklenecektir) Skype Adresim #Kravatli#
- Yaptığın yapıların resmini at.(Zorunludur)

Ekli dosyalar

• 2017-04-20_20.14.59.png
    2017-04-20_20.14.59.png
    544.2 KB · Görüntüleme: 376
  • 2017-07-07_18.20.31.png
    2017-07-07_18.20.31.png
    471.4 KB · Görüntüleme: 370
  • 2017-07-08_11.08.00.png
    2017-07-08_11.08.00.png
    576.9 KB · Görüntüleme: 442

AliReyizPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
- Adınız ve Soyadınız Nedir ? Ali İskanderov Azerbaycanlıyım Türkcem çok iyidir
- Bize profesyonel deneyiminizi anlatın.Sıkıldığumımda hep tek oyunculuda veya kendime bi server açıp HAYAL GÜCÜMÜ kullanarak buildler yapıyorum ve yapıp bitirdikten sonra Arkadaşlarımdan Ve Bazı Builderlerden Buildimin nasıl olduğunu soruyorum ve Onlarda eleştiriyolar. Serverde Builder olarak çalıştım şu an bile bi serverde OP lu BUİLDERİM.Serverin ip si:hypermc.nitrado.net isterseniz gelip baka bilirsiniz BUİLDLERİME.Çalıştığım yetkiler 1 kere KURUCU 1 kere ADMİN 5 kere BUİLDER 2 kere MODERATOR 6-7 kere REHBER,DENEMEREHBER,UstaRehber oldum.
- Değişik ve önceden yapılmamış yapıları yapma ve hayal gücünüz hakkında 100 üzerinden bir puan verecek olsanız kaç verirdiniz ? %85
- Günde en az kaç saat online olabilirsiniz ? En az 2-3 saat en çok 5-6 saat
- Kararlı bir kişiliğe sahip olduğunuzu söyleyebilir misiniz ? Kimse tam kararlı değildir tabikide herkes nasıl kararlı bende kendime göre kararlıyım :)
- Yaşınız kaç ? 14
- Skype Adresiniz ?(Seçilenler en yakın sürede eklenecektir) Skype:AliReyizPvP Discord:AliReyizPvP#1422
Yaptığın yapıların resmini at.Skype'den veya Discord'dan eklerseniz oradan atacağım

ado149

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
- Adınız ve Soyadınız Nedir ? Arda ***
- Bize profesyonel deneyiminizi anlatın.Profosyenllikte iyimdir
- Değişik ve önceden yapılmamış yapıları yapma ve hayal gücünüz hakkında 100 üzerinden bir puan verecek olsanız kaç verirdiniz ?10,11 sw De Admin olmuştum beni çok beyenmiştiler
- Günde en az kaç saat online olabilirsiniz ?8,9 saat oynarım :D
- Kararlı bir kişiliğe sahip olduğunuzu söyleyebilir misiniz ? Karalıyımdır
- Yaşınız kaç ? 22