yapışkan tuşlar sorunsalı

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba forum üyeleri benim bi sorunum var. yapışkan tuşlar. ne zaman shifte bassam değişik değişik şeyler oluyo. internette bi saya açılıyo ya da anlamsız parantezler falan yazmaya başlıyo. kapatıyorum yine açılıyo. arada bi gidiyo ama sonra tekrar geliyo. bi ara hepten gitmişti de şimdi hep öyle oluyo. bilgisayarım windows 8. yardımcı olursanız sevinirim.
iyi forumlar

M

MUHDE

Ziyaretçi
Bazı klavyeler yapıştan tuşsuz çalışmadığı için otomatik açabiliyor o ayarı veya sistem tarafından otomatik açılıyor
Yapışkan tuşlar bir tuş basılıyken ona basılı değerini vererek siz bastığınız halde sizin basmadığınızı gösterir sistem tarafından otomatik basılır böylece birden fazla tuş aynı anda basılabilir tuşların giriş çıkış şeyleri vardır o yüzden bu sistem düzgün işler
Ses çıkarma sorununu yapışkan tuşlar menüsünden halledebilirsin win 8 deki yerini bilmiyorum :(

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı klavyeler yapıştan tuşsuz çalışmadığı için otomatik açabiliyor o ayarı veya sistem tarafından otomatik açılıyor
Yapışkan tuşlar bir tuş basılıyken ona basılı değerini vererek siz bastığınız halde sizin basmadığınızı gösterir sistem tarafından otomatik basılır böylece birden fazla tuş aynı anda basılabilir tuşların giriş çıkış şeyleri vardır o yüzden bu sistem düzgün işler
Ses çıkarma sorununu yapışkan tuşlar menüsünden halledebilirsin win 8 deki yerini bilmiyorum :(

benim klavye galiba kendiliğinden yapışkan tuşlu. şimdi bi götürüp baktırcam

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Çünkü yapışık tuşlardan kaçmanın yolu #Aslındayok !

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
götürdüm baktırmaya adamın kafası basmadı. saçmaladı durdu. ben ne etcem ya