yapsavun.com | konu arşive taşınabilir. | seneye belki tekrardan?

GiresunluAzrail

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aslında Türkiye'nin ilk anarşi sunucusu ctfucrafttır ama olsun,aşırılaşan laglar dışında ortalama bir sunucuya sahipsiniz. Sorunlar ise hilelerin düzgün çalışmaması, spawnın yıkılmaması, değerlere küfür etmek ve yaş ortalamasının diğer anarşi sunucularının ortalamasına göre küçük olması.

Son düzenleme:

JoyEggeY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
4
herkes plugin yapamamış yok kuralsız sunucu tutmazmış felan demiş , arkadaşlar bunun çok büyük bi örneği vardır, 2B2T mesela saatlerce sıra bekliyosunuz girmek için anarşi sunucuları yabancılarda birnevi kültürdür ancak türkler bunu boş iş olarak gördüğü için hiç anarşi sunucusu yoktu taki şu ana kadar bu arkadaş bu sunucuyu açtı sunucuda çok eğlenceli sonuçta hiçbir kurall yok? değilmi
Başarılarınızın devamını dilerimm :3
dediklerin doğru ama o dediğiniz 2b2t 2010 yılında açıldı ve 64 gb dan fazla ramı vardı ve şuanda kaç gb ramı olduğu bilinmez bile :)
Bu server ise baya laglı ve donuyo dostum:)

linknotzelda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
dediklerin doğru ama o dediğiniz 2b2t 2010 yılında açıldı ve 64 gb dan fazla ramı vardı ve şuanda kaç gb ramı olduğu bilinmez bile :)
Bu server ise baya laglı ve donuyo dostum:)
Selamlar,

Tabii anarşide lag olması doğal. 2b2t'de TPS'in 5'i geçmediği bilinen bir gerçek. Biz sunucumuzda vip tarzı şeyler satmadığımız için gelirimiz olmuyor. Sunucudaki lagın azalması ve daha iyi bir deneyim yaşamak için Patreon'dan destek olabilirsiniz. Bu arada abartmanıza da gerek yok, sunucu 40 kişi olunca kasıntı başlıyor sadece. Onun dışındaki zamanlarda -genel olarak- 20 TPS sabit.

JoyEggeY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
4
Selamlar,

Tabii anarşide lag olması doğal. 2b2t'de TPS'in 5'i geçmediği bilinen bir gerçek. Biz sunucumuzda vip tarzı şeyler satmadığımız için gelirimiz olmuyor. Sunucudaki lagın azalması ve daha iyi bir deneyim yaşamak için Patreon'dan destek olabilirsiniz. Bu arada abartmanıza da gerek yok, sunucu 40 kişi olunca kasıntı başlıyor sadece. Onun dışındaki zamanlarda -genel olarak- 20 TPS sabit.
başarılar.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Son 2-3 senedir herhangi bir sunucuya girip gerçekten oynamadım. Ama buna girmeyi düşünmedim değil. Tek canımı sıkan nokta tüm hilelerin serbest olması.

linknotzelda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Son 2-3 senedir herhangi bir sunucuya girip gerçekten oynamadım. Ama buna girmeyi düşünmedim değil. Tek canımı sıkan nokta tüm hilelerin serbest olması.
Selam,

Hız hileleri ve uçma hilesini yasaklamamızın sebebi sunucuyu cidden kastırmaları (aşırı hızdan bahsediyorum, düşük hızda uçma hilesi kullanabilirsiniz). Sunucu bile çökertilebiliyor bunlar ile. Bunlar olmasa cidden ben de isterdim bunları açmak ama yapacak bir şey yok. Yoksa o hilelere kinim falan yok yani :D

xFirebird

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
2b2t örneğini verip duruyorsunuz sürekli ama sunucuyu bu kadar önemli kılan şey uzun süredir açık olması zaten. Bu sunucuda bir sürü dupe denedim hiçbiri çalışmıyor hepsi kapatılmış. Anarşi sunucusunu özü yapan şey zaten dupe ve hileler. Teleport istemiyor kimse zaten ama gidipte extraelytrayı da fixlemezsin çöp matrix ile. Hala yaşıyor şu 64 CiGuLi RAm ALdm Mrq laQ Yoq tayfası. Sunucu işleyişiyle uzaktan yakından alakası olmadan sözde anarşi sunucusu açacaksan bari git forumda 3-5 makale oku da en azından bilgili görün beceremiyorsan bile. 2b2t ortalama 10-15 tps'de barınıyor onu da bir araştır bence. Onun dışında bu sunucu gerçekten çok kötü. 10 kişide bile tps 5 altına düşüyor exploitler kapatılmamış yarım saatte bir çöküyor.

linknotzelda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
2b2t örneğini verip duruyorsunuz sürekli ama sunucuyu bu kadar önemli kılan şey uzun süredir açık olması zaten. Bu sunucuda bir sürü dupe denedim hiçbiri çalışmıyor hepsi kapatılmış. Anarşi sunucusunu özü yapan şey zaten dupe ve hileler. Teleport istemiyor kimse zaten ama gidipte extraelytrayı da fixlemezsin çöp matrix ile. Hala yaşıyor şu 64 CiGuLi RAm ALdm Mrq laQ Yoq tayfası. Sunucu işleyişiyle uzaktan yakından alakası olmadan sözde anarşi sunucusu açacaksan bari git forumda 3-5 makale oku da en azından bilgili görün beceremiyorsan bile. 2b2t ortalama 10-15 tps'de barınıyor onu da bir araştır bence. Onun dışında bu sunucu gerçekten çok kötü. 10 kişide bile tps 5 altına düşüyor exploitler kapatılmamış yarım saatte bir çöküyor.
10 kişide tabii ki 5 tps altına düşmüyor. Şu anda sunucu 50 kişi ve 17 TPS alıyoruz. Dupeleri kapayan ben değilim, Minecraft'ı yapan kişiler. Bilgi sahibi olmadan elimde olan düşük seviyeli ekipmanda 50 kişili bir anarşi sunucusunu ayakta tutmak çok zor. Lütfen bu konulara girmeyin, çünkü arkada çalışan sistemler & yaptığımız optimizasyonların farkında değilsiniz. Onun dışında son 1-2 gündür sunucumuza büyük bir oyuncu akımı olduğu için ara sıra böyle çöküşler yaşanabiliyor. Neticede daha yeni yeni gelişmeye başladık ve bağış almıyoruz. Tüm para bizim cebimizden çıkıyor. Bu konuda destek olmak isterseniz patreon hesabımızdan bağış yapabilirsiniz :)

Son düzenleme:

xFirebird

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Destek olayını bu kadar vurgulayacaksan eğer sunucuyu p2p yapmanı öneririm. Aynı kapıya çıkıyor ne de olsa.Bu konular dediğin konular zaten senin söylediğin şeylere verdiğim cevap. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. (edit: Arka planda çalışan sistemler & yaptığınız optimizasyonlara basit örnekler verir misin farkında olmadığım şeyi merak ettim)

GiresunluAzrail

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Link baboli serveri 1.12.2 ye çekmek daha mantıklı olur. Çoğu anarşi sunucusunun sürümü 1.12.2dir çünkü. Örnek vereyim SalC1. Adamlar 1.12.2 de oynuyor ve genel bir sorun yok sunucuda.

linknotzelda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Link baboli serveri 1.12.2 ye çekmek daha mantıklı olur. Çoğu anarşi sunucusunun sürümü 1.12.2dir çünkü. Örnek vereyim SalC1. Adamlar 1.12.2 de oynuyor ve genel bir sorun yok sunucuda.
Doğrudur fakat dünya 1.15.2'deyken 1.12.2'ye downgrade etmek ciddi sorunlara yol açabilir. Bu yüzden hiç denemiyeceğim :D

linknotzelda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Destek olayını bu kadar vurgulayacaksan eğer sunucuyu p2p yapmanı öneririm. Aynı kapıya çıkıyor ne de olsa.Bu konular dediğin konular zaten senin söylediğin şeylere verdiğim cevap. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. (edit: Arka planda çalışan sistemler & yaptığınız optimizasyonlara basit örnekler verir misin farkında olmadığım şeyi merak ettim)
Minecraft'ta p2p protokolü yok diye biliyorum. Olsa da korkunç olurdu büyük ihtimalle :D

xFirebird

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ta p2p protokolü yok diye biliyorum. Olsa da korkunç olurdu büyük ihtimalle :D
p2p = Pay 2 Play = Pay To Play yani sunucuya girerken direkt bağış yapıp girebiliyorsun. Bağış ve satın alma arasındaki yükümlülük farkını bildiğini var sayıyorum. Sürekli destek olayını vurgulamak yerine bunu yaparak daha rahat edebileceğini söylüyorum.

linknotzelda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
p2p = Pay 2 Play = Pay To Play yani sunucuya girerken direkt bağış yapıp girebiliyorsun. Bağış ve satın alma arasındaki yükümlülük farkını bildiğini var sayıyorum. Sürekli destek olayını vurgulamak yerine bunu yaparak daha rahat edebileceğini söylüyorum.
O modelin Türkiye'de çok tutacağını sanmıyorum valla.