Yaptığım 3D Kılıç Modellemeleri

karahanio

Peki Hocam
En iyi cevaplar
0
Bu yaza doğru bir Minecraft Sunucusu açmayı düşünüyorum ve bu yüzden bir Resource Pack boynumuzun borcu olsun dedim ve bu hafta başladım modellemeye. İki adet kılıç yaptım toplamda şu an ve bir tanesi Cubik Studio'nun Showcase'inde duruyor! Gayet şaşırdım tabi bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir başlangıç eline sağlık :D Keşke herkes böyle uğraşsa sunucu açmaya dimi ?

Bu arada cubik koyacak şey bulamadığından öyle yav :D

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kirito nun kılıçları olduğunu zaten yazmışın :D Güzel yapmışın eline sağlık :) (SAO nun 2 si de varmış izlesemmi acep ._. (Animeci değilim ._.))

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu yaza doğru bir Minecraft Sunucusu açmayı düşünüyorum ve bu yüzden bir Resource Pack boynumuzun borcu olsun dedim ve bu hafta başladım modellemeye. İki adet kılıç yaptım toplamda şu an ve bir tanesi Cubik Studio'nun Showcase'inde duruyor! Gayet şaşırdım tabi bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim.

Böyle modelleme gibi şeyleri öğrenmek için neler yapmam gerekiyor?
Ayrıca modelleyince bunu nasıl aktarıyormusunuz resource packe ?

karahanio

Peki Hocam
En iyi cevaplar
0
Böyle modelleme gibi şeyleri öğrenmek için neler yapmam gerekiyor?
Ayrıca modelleyince bunu nasıl aktarıyormusunuz resource packe ?
İnternet üzerinde videolardan bakıyoruz nasıl çalıştığına uygulamanın gerisi hayal gücü. Evet Resource Pack olarak ekleyebiliyoruz İnternet'te çok güzel bir video var bununla ilgili birazdan yorumu düzenleyip paylaşırım.

Son düzenleme: