Yaptığım bir ev

EmirTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar size yaptığım evi sunuyorum.Not:Klozet tasarımı bana ait değil.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

EmirTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çok acele etmedim aralıklı aralıklı yaptığım için birkaç gün olabilir (tam bilmiyorum) evi yaparken belki başka yerlerden fikir almışımdır ama düz bakarak yapmadım.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kötü olmuş dostum.Modern yapmaya çalıştıysan Keralisi izlemeni tavsiye ederim.İzledikten sonra kendince özgün bir tasarim yaparsin :)

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beğenmediğim kısım dış tasarımda kolon kullanabilirsin.Biraz da camları azaltmalısın.Modern yapıyorsan Quartz kullanabilirsin :)

EmirTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sağol.İlk ev konumdaki evimi Quartz dan yapmıştım ve pek beğenilmemişti.Quartz fazla sırıtıyor gibi yorumlar almıştım sanırım.Ama birisi düzgün kumtaşı da güzel görünür dedi ve ben de düzgün kumtaşından yaptım.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sağol.İlk ev konumdaki evimi Quartz dan yapmıştım ve pek beğenilmemişti.Quartz fazla sırıtıyor gibi yorumlar almıştım sanırım.Ama birisi düzgün kumtaşı da güzel görünür dedi ve ben de düzgün kumtaşından yaptım.

Yok tek başına quartz kullanma kesinlikle ben de beğenmem zaten
2 sini kombine etmen lazım.Kombine ederken birkaç stile bakabilirsin Keralis falan filan
Ama sakin evleri direk kopyalama youtube daki kanallar market gibidir ordan sepetine ne atarsan karli çikarsin :)

cCcWarriorcCc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok tek başına quartz kullanma kesinlikle ben de beğenmem zaten
2 sini kombine etmen lazım.Kombine ederken birkaç stile bakabilirsin Keralis falan filan
Ama sakin evleri direk kopyalama youtube daki kanallar market gibidir ordan sepetine ne atarsan karli çikarsin :)

Haklısın videolara bakmak çok işe yarıyor.