Yaptığım En İyi Wallpaper | Mavi Animasyon |

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yapmak kolay ? Neyin kafasındasın sen :D Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım hadi iyi geceler.
Şu anlamda söyledim. C4D karışık fakat karakteri kolay yönlendiriyorsun. Yüz hareketleri kolay ve kol bacak oynatmak basit. Hareketli animasyon yaparken adamın bacağını çekiyorsun diğer bacak sabit. Fakat Mine-Imator hiç karışık değil. Ama karakteri kolay yönlendiremiyorsun. Hareketli animasyon yaparken de çok zorluyor. Bunu kastettim.

------------

Wallpaper PNG olduğu için telefondan göremiyorun JPG olsaydı görürdüm. Bu yüzden yarın PCden yorum atarım.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bağa etiket veğğ

Samsung Galaxy S5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
LAn biri düşüyo biri çatıda nerde gölge olsun :D Ayrıca gölgeleri açtım?

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana bir ilham gelsin onu yapayım. Sonrada napayım? Daha kaliteli bir gürünüm olması için napayım sırayla söylede beğendireyim sana bi :D

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bana bir ilham gelsin onu yapayım. Sonrada napayım? Daha kaliteli bir gürünüm olması için napayım sırayla söylede beğendireyim sana bi :D
Ortam loş olsun. Ama odaklanmamız gereken yere de ışık vursun ki olayı anlayalım. Ara sıra shaderi açıp bak ki güzel görünüyor mu, bug var mı vs. vs. Ve karakterlerin gölgelerini mutlaka göster.

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mine-İmatör çalışmaları çok acemice gözükür. Cinema4D ye geçmenizi tavsiye ediyorum.