Yaptığım (İLK) Modern Yapıt!

MineBerkPOLAT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Yaptığım ilk Modern Yapıtım Önerilerinize Ve Eleştirilerinize Açığım Ama Önemli Bir şey Var.Bunu benim yaptığım ilk Modern yapıt olarak değerlendirin.Lütfen Aşağıya "Iyy Bu ne bence sen bir daha bir şey yapma!" Gibi Yorumlar Atmayın bişeyler yapa yapa geliştiricez işte.

MineBerkPOLAT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekliyodum şimdi ekledim :)[DOUBLEPOST=1407866913,1407858737][/DOUBLEPOST]Aynı Zamanda yorum yazıp fikrinizi belirtirseniz sevineceğim

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Blok çeşitliliği az kullandığın t.pack hoşuma gitmedi değil ama flows hd daha güzel olacaktır sürekli sivri detaylar yapmak bana göre basit iştir :)

MineBerkPOLAT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Blok çeşitliliği az kullandığın t.pack hoşuma gitmedi değil ama flows hd daha güzel olacaktır sürekli sivri detaylar yapmak bana göre basit iştir :)
Eleştirin için Teşekkürler :). Flow HD Vardı aslında fakat LB Photo Realism Kullanmıştım ben Onda Glow Stonelar daha hoş duruyor.[DOUBLEPOST=1407920843,1407920806][/DOUBLEPOST]Bide Nasıl Bloklar Kullanmamı önerirsin Modern yapılarda?

Cryt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1 Kat daha katip evi dahada güzelleştirebilirdin.. malesef dostum olmamış... dış tarafina dahada ozen gösterilmeli... Çatısını begenmedim.Birdahaki yapin daha iyi olacaktir tutorial izlemeyi dene :)

MineBerkPOLAT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1 Kat daha katip evi dahada güzelleştirebilirdin.. malesef dostum olmamış... dış tarafina dahada ozen gösterilmeli... Çatısını begenmedim.Birdahaki yapin daha iyi olacaktir tutorial izlemeyi dene :)
Teşekkürler Eleştirin için ve Tavsiyen için :).Zaten ilk yapım öyle şahane bir şey çıkmasını hiç birimiz bekliyemeyiz :).

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Eleştirin için Teşekkürler :). Flow HD Vardı aslında fakat LB Photo Realism Kullanmıştım ben Onda Glow Stonelar daha hoş duruyor.[DOUBLEPOST=1407920843,1407920806][/DOUBLEPOST]Bide Nasıl Bloklar Kullanmamı önerirsin Modern yapılarda?
Çok çeşitli bloklar kullanabilirsin bu senin zevkine kalmış çakılı bile kullanabilirsin ama gerektiği yerlerde sorun o :D

MineBerkPOLAT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok çeşitli bloklar kullanabilirsin bu senin zevkine kalmış çakılı bile kullanabilirsin ama gerektiği yerlerde sorun o :D
Evet Aslında biraz düşündüm hangi blokları kullanabileceğimi şu an aklımda deli fikirler var :D.Denemeye çalışacam şu an 2.yapımı yapmaya başladım.Arkadaşlarla
Hunger Games Survival Games Mini games felan derken pek vakit kalmıyor yapı yapmaya :D

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk yapınsa iyi.Ama ben modern yapıdan pek anlamıyorum daha çok ortaçağ yaparım creative de yine de ilk deneme için gayet güzel. :)

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birkaç şey var öncelikle ben de Texture pack ini sevmedim. Orada sanırım şemsiye yapmışsın beğenmediğim türden çok büyük. Ben daha çok ic dekorla ilgilenen bir insanım ve özellikle yazı olan tabelaları kullanmayı tasvip etmiyorum. Onun dışında tamamen cam olması "modern" olması açısından iyi olmuş. Çatı zayıf kalmış. Deneyim işi bence gelişecektir.