Yaptığım PixelArt'lar

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar belki gördüğünüz ama yapılması zor şeyler hepside,o yüzden yorum yazarken lütfen anlayışlı olun.

ANGRY BİRDS

Zelda

Ve serverde yaptıklarım.

Umarım beğenmişsinizdir.İyi forumlar...

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana göre pixelart'lar Build kısmına girmiyor. Tek boyutlu Bir tasarım. Pixelart için yaratıcılığa gerek yok. genellikle pixelartlar İnternetteki karakterlere bakılarak yapılır. Yaptıkların idare eder, Kolay pixelartlar. Birazdaha geliştir kendini.

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana göre pixelart'lar Build kısmına girmiyor. Tek boyutlu Bir tasarım. Pixelart için yaratıcılığa gerek yok. genellikle pixelartlar İnternetteki karakterlere bakılarak yapılır. Yaptıkların idare eder, Kolay pixelartlar. Birazdaha geliştir kendini.

Tamam yorumun için teşekkür ederim.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Gayet guzel ve basarili olmus ve de kup sanatinda olmasi gerek yetenek isi

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde şöyle düşünmek lazım. Gerçek hayatta 1 boyutlu maketmi hazırlamak daha kolay yoksa 3 boyutlu maketmi ?.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
iyi de yaptığın şeye göre değişir çok zor bi tek boyutlu yaparsın? ya da çok kolay bi 3d yaparsın yaptığın şeye göre değişir

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adamlar pixelartı beğenmiyor
Bir sorun bakalım bu kardeşiniz onu yapsa ne kadar sevinecek :D
20x20 tahta evlerden bıktım
Geçen ortaçağ türü yapayım dedim.. amacımın dışında herşeye benzedi

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Adamlar pixelartı beğenmiyor
Bir sorun bakalım bu kardeşiniz onu yapsa ne kadar sevinecek :sırıtmak:
20x20 tahta evlerden bıktım
Geçen ortaçağ türü yapayım dedim.. amacımın dışında herşeye benzedi

ahahah :D olsun yaparsın sen aslansın sen :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

Katılıyorum +1

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ünveli yavuz, Pixelartını sevdim görünüşü güzel. Eğer güzel bir pixel art çıkarmak istiyorsanız 200x200 Blokdan uzun ve geniş pixelart yapınki Güzel gözüksün.