- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar,
Bayanlar Baylar ve ortadakiler ben Mr_TeneKe ve bu da yaptığım en büyük profesyonel anıt çalışmam : Mr_TeneKe'nin ini
içinde benim heykelim olduğu için ismi böyle
, Herneyse
yapıtın hikayesini anlatayım : ben cidden çok geniş ve uzun bir büyücü kulesi yapmak istedim (yarıçapı 30 blok kadar) ve bunun tek başıma olmayacağını anladım frewp(Tolga Kandırmaz) ve Cenk (cenk forumdan değil
) arkadaşları çağırdım ve bunu yapmaya başladık frewp arkadaş kendi heykel yapma çalışmalarını geliştirmek amacıyla benim karışık ve detaylı skinimi yapmak istedi ve yapmaya başladı sonra chatlog'dan şöyle bir mesaj fırladı ve yapının kaderi sonsuza kadar değişti :
<Frewp> Aslında heykeli kulenin içine yapalım
ve heykeli yapmaya başladık ama kule değilde bir dome şeklini almaya başladı ve kubbesini yapmaktan bıktık (30 blok yarıçap şaka değil sonuçta) ve cam kapladık
arkadaşlar adventure map oynamak istediler ve ben de haritayı istedim
iç dekorasyonunu yaptım :
bu arada surat sphax da daha iyi görünüyor renk saçmalığı texture packten kaynaklı
nedense sitedeki/bendeki bir sorundan dolayı daha fazla resim yükleyemiyorum
haritayı vereyim :
(normalde Dropbox ya da Mediafire'a yükleme yaparım ama bu gün beni sevmiyorlar)
nasıl yüklerim ?
-öncelikle WinRAR içerisindeki dosyayı gözünüzün önünde bir yere çıkartın.
-daha sonra %appdata%/Roaming/.minecraft/saves klasörü içerisine atın.
(%appdata% dosyasını aratarak bulabilirsiniz)
görüsürüz ve her zaman, burada olduğunuz için teşekkürler
eğer destek verirseniz çalışmalarımı yayınlayacağım bir blog sitesi açacağım
Bayanlar Baylar ve ortadakiler ben Mr_TeneKe ve bu da yaptığım en büyük profesyonel anıt çalışmam : Mr_TeneKe'nin ini
içinde benim heykelim olduğu için ismi böyle
yapıtın hikayesini anlatayım : ben cidden çok geniş ve uzun bir büyücü kulesi yapmak istedim (yarıçapı 30 blok kadar) ve bunun tek başıma olmayacağını anladım frewp(Tolga Kandırmaz) ve Cenk (cenk forumdan değil
<Frewp> Aslında heykeli kulenin içine yapalım
ve heykeli yapmaya başladık ama kule değilde bir dome şeklini almaya başladı ve kubbesini yapmaktan bıktık (30 blok yarıçap şaka değil sonuçta) ve cam kapladık
bu arada surat sphax da daha iyi görünüyor renk saçmalığı texture packten kaynaklı
nedense sitedeki/bendeki bir sorundan dolayı daha fazla resim yükleyemiyorum
haritayı vereyim :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
(normalde Dropbox ya da Mediafire'a yükleme yaparım ama bu gün beni sevmiyorlar)
nasıl yüklerim ?
-öncelikle WinRAR içerisindeki dosyayı gözünüzün önünde bir yere çıkartın.
-daha sonra %appdata%/Roaming/.minecraft/saves klasörü içerisine atın.
(%appdata% dosyasını aratarak bulabilirsiniz)
görüsürüz ve her zaman, burada olduğunuz için teşekkürler
eğer destek verirseniz çalışmalarımı yayınlayacağım bir blog sitesi açacağım