Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel Bir İcat Olmuş Farklı bir Bakış Açısı
Bak Mesela Şuda Olabilir Canı 20 Deyken Bir Sayaç Başlar Ve Canı 20 De Kaldığı Yani Fullken Her 3-5 Dk Da Bir Bunların Tam Tersini Verebilirsin Mesela Hız - Zıplama - Acele - Extra Can Gibi Hatta Kaldığı Süre Boyunca İtem Bile Verilebilir
Veya 10 Ölme Hakkı Olur Normalde İtemi Gitmez 10. Sefer Öldüğünde Gider Gibi Farklı Sistemler
İcat gerçekten çok güzel ama altına FallingSand ile birşeyler koyarsan biraz lag yaratabilir bence bir particle efekti kullanmalıydın mesela ben olsam instantSpell efektini kullanırdım ama dediğim gibi icat genede güzel.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.