Yaratıcı skript isteği

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Çok işsizce bir anti hack sistemi buldum beyler. Tabikide script özürlü olduğum için yazamıyorum. Sizden isteğim;
- Oyuncu, sunucuya girdiğinde ".123" yazması istenecek ( Biliyorsunuzki hileli clientlerde "." komut tuşu ve yazılmıyor ) ayrıca bu olay 30dk içinde kendini tekrar edicek
- Oyuncu, 5 saniye içinde ".123" yazmazsa sunucudan atılıcak.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
- Hileyi kapatıp girer, "." yazdıktan sonra açar
- Resilience'de . ile başlayan mesajlar gönderebilirsin. Bunun komutu da ".say ."dır. Diğer hileleri kullanmadığım için bilmiyorum ama onlarda da muhakkak ki böyle bir komut vardır

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
- Hileyi kapatıp girer, "." yazdıktan sonra açar
- Resilience'de . ile başlayan mesajlar gönderebilirsin. Bunun komutu da ".say ."dır. Diğer hileleri kullanmadığım için bilmiyorum ama onlarda da muhakkak ki böyle bir komut vardır
o dediğin clienti daha yeni duydum :D sonuç olarak birçok clienti engellemiş olucam ve oyuncular bunu nerden bilsin :/
o kapatıp açma şeysi ise bunu 5dk ya çeviriyorum :D

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artık neredeyse bütün hilelerde güncelleme olduktan sonra kalktı diye biliyorum.

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on login:
[TAB]if {girdi.%player%} isn't set:
[TAB][TAB]send "Lütfen .123 yazınız yoksa atilacaksiniz!" to player
[TAB][TAB]wait 3 Second
[TAB][TAB]{girdi.%player%} isn't set:
[TAB][TAB][TAB]kick to player
Kod:
on chat:
[TAB]if chat message contains ".123":
[TAB][TAB]set {girdi.%player%} to true
[TAB][TAB]send "Tebrikler!"
Denemedim telefondan yazdım. Tabları sen koyarsın.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kod:
on login:
[TAB]if {girdi.%player%} isn't set:
[TAB][TAB]send "Lütfen .123 yazınız yoksa atilacaksiniz!" to player
[TAB][TAB]wait 3 Second
[TAB][TAB]{girdi.%player%} isn't set:
[TAB][TAB][TAB]kick to player
Kod:
on chat:
[TAB]if chat message contains ".123":
[TAB][TAB]set {girdi.%player%} to true
[TAB][TAB]send "Tebrikler!"
Denemedim telefondan yazdım. Tabları sen koyarsın.
uraştığın için teşekkürler ama benim isteğim otomatikman yazıcak yani .123 yazarsa olayı biraz çözer oyuncu :D ayrıca scripti birazcık değiştirdim .s

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncu PvP deyken ".123" mü yazıcak saçma. Ölmek mi Banlanmak mı karar veremedim .

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
uraştığın için teşekkürler ama benim isteğim otomatikman yazıcak yani .123 yazarsa olayı biraz çözer oyuncu :D ayrıca scripti birazcık değiştirdim .s
Senin İstedigin Heralde Oyun Kendi Kendine O Hesaptan .123 Yazacsk Ama Bunun Imkanı yok Diye Biliyorum

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Senin İstedigin Heralde Oyun Kendi Kendine O Hesaptan .123 Yazacsk Ama Bunun Imkanı yok Diye Biliyorum
Bunun imkanı var ancak bu yöntem kullanılarak hile olup olmadığı tespit edilemez.
Arkadaşın istediği yönteme gelirsek; bu sistem çok kez yapılmaya çalışıldı. Ancak yeni hileler artık böyle numaralara kanmıyorlar. (Yanına op gelirse otomatik sunucudan çıkan hileler bile var)

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Hilelerde Artık Kapanma Açma Var Zaten Açma Kapama Olmasa .say .123 yazarlar

S

Switcher

Ziyaretçi
Skript ile hile engellemek istiyosan hileleri inceleyip sistemini anlamalisin sonra bu sistemi fixlicek bir skript kodlamalisin ornegin bir hile olsun yuzun oyuncuya donuk olmasa bile vuran bir hile. Skript ile damage vurduğunda adamin yüzünü kontrol edersin buna benzer.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. başlat a gir , arama yerine klavye yaz ordan noktaya tıkla
2. ctrl+c ye noktayı kaydet oyuna girdiğinde ctrl+v yap
daha varmı ? , e bunlarla zaten geçersin