Yaratık savaşları Arena seviye sistemli (Caga adventure)

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
süper olmuş fakat 1.4.7'ye uygun mu ? bide başlangıçta garip biyere getirdi yere üste nasıl çıkılıyor ?
Harita ne yazıkki 1.5 ve üzeri uyumludur aşağı sürümlerde görülmez bile
ve arkadaşlar gerçekden yemin ediyorumki harita cok zor yani ben hayla 9 geçemedim size 1000 kez helal olsun :) tebrik ediyorum sizi eğer gamemodesiz yaptıysanız siz pvp de ustasınızdır

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
:cry::cry: 1.4.7 kullanıyorum :cry::cry:
kralerdem 1.5.1 geçmeni öneririm haritayı cok oynamak istiyorsan ve 1.4.7 versiyonunun kalmasını istiyorsan söyle bir şey yapabilirsin başlat butonuna tıkla kutucuga %appdata% yaz acılan klasörde .minecraft dosyası olucak o dosyayı ordan cıkart masaüstüne at yedek tut yani oyunu aç update ceksin 1.5.1 e gecip haritayı oynayabilirsin ve gene 1.4.7 versiyonun durabilir benim mesela 1.4.7 de mod var silmedim yedeği var 1.5 de texture var 1.5.1 de reisi mini map var mesela karar sana kalmış

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Görmüştüm bu mapı :)
Tabi aynısını değil yani sadece fikir alıntı map cagaya ait olabilir :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Senin gördüğün haritayı biz görmedik böyle başka bir harita varmı onuda bilmiyorumda Haritanın fikri yapımı ve sistemi tamamen bize aittir
Anıl öz cekebilirsin tabikide sana kalmış
https://forum.gamer.com.tr/threads/marketli-adventure-map-mod-gerekmez.63349/
Fikir böyle siz burdan baktınız mı bakmadınız mı bilemem arena falan farklı ona bişiy diyemem zaten mapı da oynamadım arada çok büyük de bir fark olabilir ama zorluk seviyeleri falan dedin bu geldi aklıma 10tane Vave var bunda da, Item market var

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
https://forum.gamer.com.tr/threads/marketli-adventure-map-mod-gerekmez.63349/
Fikir böyle siz burdan baktınız mı bakmadınız mı bilemem arena falan farklı ona bişiy diyemem zaten mapı da oynamadım arada çok büyük de bir fark olabilir ama zorluk seviyeleri falan dedin bu geldi aklıma 10tane Vave var bunda da, Item market var
Bu haritayı hic duymadım bile emin olabilirsin haritayı ilkkez görüyorum arena denilince akla tabi her serverde olan şey gelir ama ben bu arenayı mob arena yaptım redstone sistemli konuyu ilkkez görüyorum yaptığımız harita burdan alıntı değil yada başka yerlerden değil

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haritamız gayet ilk günlerden yeni yaptığımız wither isyanı haritamızdan bile daha cok ilgi aldı haritamızın versiyonu güncelleyebiliriz yeni güncellemede şunlar mevcut olabilir
1. 15 seviye olması
2.sehirci (Köylü) sistemi
3.zorluk seviyesi profesyonel (eski aşırı üst düzey)
4.yeni yaratıklar (kara wither okcuları gibi)
Başarılar dileriz harita kısa zamanda güncellenmesi bekleniyor yeni haritamız The end survival yapıldıkdan sonra haritanın güncellenmesine başlancak

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
(Spawn icin özür dileriz) harita güncellemesi haftaya cumartesi günü başlancaktır yeni redstone sistemleri o gün devreye giricektir şimdilik eski sürümü indirip oynayabilirsiniz (tekrardan özür dileriz)

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum sen bunu 1.5.1 demi yaptın ? indirdim bi baktım her yer dökülüyor ?

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu uyari bolumunde gerekli tum bilgiler verilmistir 1.5.1 e gecmenizide oneririm.hem eglence acisinsan hem harita acisindan harira belirttigim gibi cok zevkli mini uyariyi dikkate alirsaniz sevinirim (caga)

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgilendirme
Harita versiyon güncellemesi iptal edildi başka bir arena haritamızda bu sistemler uygulanacaktır yeni arena haritamızın versiyon bilgilendirmeleri facebook sayfamızdadır (Flood icin özür dileriz) haritamız 1.5 ve üzeridir konuyu okumadan yorum atanlara duyurulur