Yaratıklar Ve Püf Noktaları

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Beğenmedim. Birsürü fail var mesela Enderman a oklar içinden geçer demişsin. Yanlış bilgi çünkü onlara ok atınca 1cm kala ışınlanırlar.

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 aylık konuyu hortlatıp sonra güncel güncel yazmak nedir
internetim kapanmıştı yatırdık ve tekrar güncelledim :D
Beğenmedim. Birsürü fail var mesela Enderman a oklar içinden geçer demişsin. Yanlış bilgi çünkü onlara ok atınca 1cm kala ışınlanırlar.
Düzenleden değiştireceğim . bilgi için teşekkürler :log^::log^::log^::log^::log^::cam::cam::odun::odun::odun::odun::odun:

Arkadaşlar yaratıklardan nelerin düştüğü eklenmiştir.

Son düzenleme:

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu Güncel Tutmak İstiyordunsa Belli Süre Aralıklarıyla Güncellemeli,Konu Üzerinden Aylar Geçtinten Sonrada Hortlatmamalısın .

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konuda hatalar var bunları sıralamadan önce , ''yeni başlayanlar'' için Google yazdım 2.860 konu çıktı.Minecraft yaratıkları yazdığımda 74.000 sonuç çıktı.Fakat bunlar sadece görünen yüzü daha ne çok sayfa var.Minecraft yaratık anlamına gelen mob yazdına bile 23.100.000 sonuç çıktı.Yani durumun nasıl olduğunu anlamışsınızdır.Kesin , doğru ve daha anlaşılır bilgi zaten
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
var.

Öncelikle Endermanden başlayalım enderman oyundaki öldürülmesi en zor yaratık değildir 2 adet boss (Wither Boss ve Enderdragon) var.Bu ikisi daha güçlü ve öldürmesi daha zor.
Endermanden devam ediyorum.Enderman ender gözü düşürmez sadece ender incisi düşürür buda ender gözünü craftlamakta kullanılır.
-------------------------------------
Creeper aslında oyunda çita değil ''vaşak olarak geçiyor.
İskelette pek bir yanlışın yok ama taktik namına bir şey yazmamışsın ayrıca şaşırtma yolları var creeperı kesince ne düştüğünü falan yazman gerekiyor.
Örümceklerden sadece ip düşmez örümcük gözüde düşer.Ayrıca sabah daldığımız zaman 1 kez değil 1-2 tane vuruyor.
Zombiler havuçta düşürür.

Wither İskelet patron değildir , sadece daha güçlüdür kalelerde nadir bulunmazlar kale bulduğumuz zaman kolayca spawn olurlar.
Wither bosstan ne düştüğünü yazmamışsın.
Enderdragondan ne düştüğünü yazmamışsın.